Hizligonzales hilalklkn ilk evlendigimde bende oyleydim sukur simdi oturttum rayina 2 3 kisilik yapiyorum gun icinde yenip bitiriyor fasulye nohut disinda ertesi gune kalan yemekleri yiyemiyordum çok sıkıntı oluyordu simdi duzene bindi artik
hilalklkn Hizligonzales evet bende sevmiyorum öyle 2 günden fazla kalan yemeği. En fazla ertesi gün. Miktarı azaltmaya başladım yavaş yavaş bende
Tusse18 hilalklkn sana yemin ederim aynısını söylüyorum hep 🤣🤣 ne yapacaksanız banada söyleyin fikir olsun zor olmasın ama
Sena-cy00 hilalklkn Biraz biraz öğrendim de evdeki malzemeye göre hergün ne yapsam diye düşünmek bazen zor geliyor ama ilk evlendiğimde zorlandığımda annem bile dedi keşke öğretseydim sana diye bende hep senlik değil keşke ben öğrenseydim dedim şükür şimdi daha iyiyim gene biliyorum birşeyler ama daha da geliştiririm inşallah kendimi 🌸🌸
thebendis hilalklkn Şöyle ki eşimde her gün et yapsam/yapsak hayır demez, erkekler genel olarak seviyor🤭 hamur işlerini de bizde kendisi yapar. Ama iste hergun bu şekilde beslenilmez o da farkında ondan ikimizin de yiyebileceği sekilde ortak listeler hazırlıyoruz . İnternetteki hazır yemek listelerinden faydalanıyoruz. Sizin de dediğiniz gibi adı belli olduktan sonrası rahat🤗
Tusemciiim hilalklkn Ben akşama Merciimek çorbası, Arnavut ciğeri, Fırında sebzeli ızgara tavuk, pirinç pilavı, Salata, Cevizpare tatlı yapıcam 🤣
Edolili hilalklkn kıymalı patates yemeği pilav salata yapacağım kendime eşim makarna istedi 😂 belki seçenek olur
Beggg hilalklkn kolayı bana da içirmek istemiyor zararlı diyor ben de diyorum sen önce sigarayı bırak öyle bana yorum yap o zaman susuyor😅
Tusemciiim Tusse18 Hergün ki menümüz Tek eksik 1 yemek oluyor yine 3 çeşit yemek Salata tatlı oluyor 🤷🏻♀️🥴