Oruç tutmayı Bebeğin hakkına girmek diyip duranları anlamıyorum 😂 nasıl bir hak oluyor ki bu bi açıklasınlar.
Ben ramazana 2 gün kala karaciğer enzimlerim yükselmişti takviye vitaminleri kullanmak istemememe rağmen tamamen psikolojik baskıyla kullandım (doğal beslenmeme ve depolarımın iyi olmasına rağmen) ve karaciğer enzimlerini yükselten vitaminler olabilir dedi doktor bıraktırdı 2 hafta sonra yine tahlil yapalım demişti.
2 gün sonra ramazan girdi ben tüm vitaminleri bıraktım ve oruçlarımı hiç eksiksiz tuttum!
Bazı geceler sahura kalkamadım ama yine de tuttum! Ve bana hiç zor gelmedi çünkü hep orucun zahmet değil rahmet olduğuna inandım❤️ şifa olacak evladıma dedim.
Gecen hafta doktora gittim yeniden tahlil yaptırdım ve o fırlayan karaciğer enzimlerim düşmüş ve olması gereken seviyedeymiş şuan. Bebeğimin kilosu boyu ortalamanında üstündeymiş hatta🫠💥 Bebeğin çok iyi görünüyor dedi.
Suyum herşeyim çok iyimiş. O yüzden arkadaşlar canınız istemiyorsa tutmayın ama tutunca da çocugu ölüme terketmiş gibi tutanları iğneleyip durmaktan vazgeçin bıktırdınız artık.
Size iyi gelmemiştir oruç başkasına iyi gelir bi salın artık milleti😏