Dcl027 Kızlar 6+1 iz bugün kaç gündür özellikle yatıp kalktıktan sonra inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum.bugün dayanamayıp kustum. Ne iyi gelir bulantıya ne yiyip içmeli
Tekmen18 Dcl027 ben şuan 10 haftaya girdim , ilk öğrendiğim andan itibaren bulantım çok fazlaydı fakat hiç kusmadım ilaç kullanmadım ne yesem tatsız tuzsuz geliyordu bulantı çok kötü bir şey doktor ilaç yazdı ama kullanmamıştım salatalığa tuz ekip yiyordum 10 haftaya bastım 2 gündür pek bulantım yok ama bilmiyorum
sevcanbyhtn Dcl027 17. Haftamdayim daha yeni kurtuldum bu durumdan cnm cok zor Allah yardimcin olsun ben kraker,salata,ayva,peynir ekmekle gecirdim o gunleri su bile icsem bulantim kusmam oluyodu surekli ama geciyo hersey saglikla gelsin bebisin
Slmnbr Dcl027 canim benimde bir 5 Ay sürdü sabah uyanmak istemiyordum çünkü direk cikariyodum prilam gunde 2 kez içtim o biraz iyi geldi. Birde yüksek yastik.
Dcl027 sevcanbyhtn Allah razı olsun canım zor gerçekten . Kalkmak istemiyorum uyuyunca o derece artık. Giçer inşallah
Dilan_ylmz Esrafatih01 çok halsizlik yapıyo bende bide agzimda kuruluk çok oluyo. Bulantı azaldı ilacla ama midem bi garip agzimin tadı yok bı an önce geçsin çok yorucu