14 Nisan sabahı doğdu güneşim kızlar spinal anestezi ile doğum yaptım belden vurulan iğne hiç canımı acıtmadı ameliyat sırasında dokunmaları çekiştirmeleri de hissetmedim ben çok kısa bir sürede bebeğimi gösterdi doktorum öyle güzel ki o an ki duygunun tarifi yok zaten bebeği yan tarafa alıp temizledi hemşireler ben o sırada gözlerimi alamadım tabi ondan sonra yanıma getirdiler öptüm kokladım kızımı sonra onu gönderdiler ve benim dikişlerim yapıldı o bana uzun bir süreymiş gibi geldi ama ne kadar sürdü bilmiyorum dikişlerin bitince odaya çıkarıldım ilk 2 saat hiçbir şey yiyip içemezsin dedi doktorum o süre geçince bol bol kahve içtim kayısı suyu içtim kuru kayısı yedim ve daha anestezi etkisi tam geçmeden gazımı çıkardım ben benim karnıma bastırılma olayı olmadı 6 saat sonunda hemşire geldi ve beni ayağa kaldırdı o kalkış çok zordu kızlar ya ben çok zorlandım gerçekten canım yandı ama söylenildiği gibi ne kadar çok yürürseniz o kadar çabuk toparlanma oluyor ben çok yürümedim açıkçası hala ağrım var ama katlanılmayacak gibi değil hani damar yolu açıyorlar kan alıyorlar ya gerçekten o daha ağrılı bir süreç ve evet hala sütüm gelmedi mama ile besliyoruz bugün duş alacağım inşallah sütüm gelir kızlar duanızı eksik etmeyin benim de hikayem böyleydi işte kızlar gerçekten korkulacak bir şey yok onlar için her şeye değer