Burcu5561 Kızım 1 buçuk yaşında gece az kustu sabah ishal yaptı şimdi bir daha kusup ishal oldu ne yapayım anneler takip edeyim mi kahvaltı da ne yedirebiliitim
Karbeyazi25 Burcu5561 doktora götürsen iyi olur bence kusmak ishal sıvı kaybı yapabilir güçsüz halsiz kalır gerekli tedaviyi uygulaması lazım doktor
Birbebetoannesi Burcu5561 Muz, patates haşlama, iyi gelir canım, katı gıda ağırlıklı olsun . Geçmiş olsun, zeytinyağı, armut , çorba gibi gıdaları bir süre verme.
5melekannesi Burcu5561 rota virüsü olabilir kızımın da böyle başlamıştı çok büyük sıvı kaybına yol açıyo götür bence yatış bile veriyolar
Merve0227 Burcu5561 büyük ihtimal enfeksiyon olabilir biz 15 20 günde bir acildeyix bunun için Neyden sonra kusuyo mesela benim oğlum mamayı içtikten sonra kusuyo onu azaltıp katı gıdalar veriyorum muz patates gibi
Merve0227 Burcu5561 kan idrar gaita tüm testleri yaptık çok şükür bizde o durum yoktu bizimki her yeri yaşadığı için çabuk enfeksiyon kapıyo hemen 🤒
5melekannesi Burcu5561 aşı tam koruma sağlamıyor sadece hafif geçmesinde yardımcı oluyo bizde olmuştuk