OgretmenEva GamzeCan 21 haftalık olduk emin adımlarla büyüyoruz 💕 bugün detaylıyı yaptırdık her şey yolunda çok şükür 🙏🏻 60 kg ile hamile kaldım şu anda 65 im. Çok dikkat etmeme rağmen 5 kilo aldım 🙈 bu arada bebişimiz 464 gr sizin minnaklar kaçıncı haftada ve kiloları nasıl merak ediyor insan 🤗
GamzeCan Mnlya bisey dedi mi doktorun kilona ? Cünkü gördüğüm kadarıyla beş kg alanları bile doktor uyarmıss🤷🏻♀️
Kupecicegi Mvisss9 Çok tatlısın,tesk moral verdiğin için 😘 Ben ortaydim kilo olarak ne zayıf ne kilolu. Sağlıklı olsun da geç oynasın diyorum.
yyhulya 21+6 olduk biz de yarın kontrole gitcez kızımızı görmeye 19unda da detaylıya gircez kısmetse inşallah iyidir bebişlerimiz 🙏😍
yyhulya yyhulya amin inşallah hepimize nasip etsin iyiymiş kuzucum çok şükür 475 gr olmuş prensesim 😍ama başta kendini gösterse de hemen plesentanın arkasına kaçıyo bi türlü çıkaramıyoz 🤗🤗
Ozy GamzeCan Ben 51 kiloyla hamile kaldim suan 21+4 55,4 kilo oldum bebegimin hareketleri iki gündür cok azaldi bir iki haftadir kipir kipirdi karnimda sürekli Pitpitliyordu sizdede oldumu ? Iki gündür sadece hafif seyirme seklinde hissediOrum
GamzeCan Ozy cok ayakta kaldığım günler ya da yorulduğum günlerde falan oluyo canım normaldir daha düzenli hareket beklemek yanlısmıs kafana takma
Sedaahmet GamzeCan 20+5 olduk oğlumla. 🤰😄 55 le hamile kaldım. En son tartıldiğımda 57 kiloydum. Şuan kac kiloyum bilmiyorum 😀 28 kasımda detaylımiz var bizim
BurcuAdak 22 hafta olduk bugün detaylı yarın 4.5 kilo aldım çok mu bilmiyorum 🙈 inşallah yarn güzel sonuclar alırım
GamzeCan Ahsenveannesi canm benmde var 22+5 teyim 29 mm rahim ağzı kısalığım 3 gün önce öğrendim hala cok kötüyüm😔 sende kaç mm ne dedi doktorun 😔