Gozde_32 https://mutluresim.com/images/2023/04/16/c5Hfg.jpg. sistemde mhrs de hep böyle yazio ayrıntılı yapılmıyor diye gerçekten devletcde nasıl yapacağım arkadaşlar bilsen yazsin
Medine05yasar Gozde_32 ben devlet hastanesine gidiyom orda detaylı ultrasyon yapmıyorlar fakülteye gidiyorum riskli gebelik diye orda da yapmıyorlar doktorum burda yok dedi özel hastaneyede gidiyorum devlet hastanesi doktorum çok ilgisiz diye özele gidiyorum orda ayrıntılı ultrasyon yaptıracam ücret 700 tl bayramdan sonra
RuyaKuzey2534 Gozde_32 Perinataloji bölümüne bakmana gerek yok. Orası düzenli riskli gebelik takibi yapar testle alakasız. Kadın doğum seçip muane yerinden antenatal bölümü 20-24 doopler seç. Ordan bak varmı yok mu çıkar bacım.
Lilahazalxx Gozde_32 detaylı ultrasona devlet bakmıyor canım özele gideceksin eğer riskliysen devlet bakıyor diye biliyorum
Gozde_32 arirangg dokturum çok ilgisiz malesef yönlendirme yapmadı sadece gebelik poliklinigne gitcen dedi ben yesil alanı bile sekreterleri açtırdım düşünün perinatolojiyi bile varsa yazarsa sevinirim neye göre devletten randevu alacağım
Gozde_32 Perinatoloji sevk işlemlerim yapıldı benim sorum şu aslında mhrs de ayrıntılı ultrason yapılmaz yazan bir Dr giden oldumu ultrason çektiren oldu mu onu merak ediyorum giden varsa yazarsa sevincem
Hil123 Ben randevu aldigimdada yapilmiyor yaziyodu yinede gittim yapildi oradaki bilgiye gore gitmicektim yani neredeyse ama yapildi gittigimde
Gozde_32 Hil123 öyle mi aaaa ozmn bende yapılmiyor yazsa da alacagim detaylı baktılar diki cnm hangi Dr gittin memnun kaldın mi
Gozde_32 Medine05yasar ozelde 700 tl yapan hangi hast Dr acaba yaşım 35 riske giriyorum aslında yapmaları gerek ama bilmiyorum ne yapacağım yüksek ücretler ozelde senin 700 genede iyimis
Gozde_32 Medine05yasar bezmialem felan yapıyormuş ücretli onlarda daha uygundur en son çarem orasi olacak sanırım sanada tavsiye olsun
Sahnedekimadam Çapa Fatih yerleşkesi gebe polikliniğinden randevu alabilirsiniz, detaylı için içerden sekreterlikten randevu veriliyor.Hastanenin içinden yani, doktor yönlendirir🙏🏼 0 (212) 414 24 24
Gozde_32 Gozde_32 ben bunları aramıştım daha önce arayınca farkettim bağlanmıyor kadin polikliniği ulaşılamıyor:(
Sahnedekimadam Gozde_32 canım sonuna kadar dinle 12.hafta sonrası gebe polikliğini diye seçeneklerde sayıyor , bu hatta gerçek insan yok tarihi tuşlarla seçiyorsun
Gozde_32 Sahnedekimadam canim merhaba 12 hafta sonrası gebelik cikti evet benim 22 haftam 20 mayısa denk geliyor şimdi ben burdan randevu alirsam direk detaylı ultrasona girebilirmiyim yoksa 2. kez gitmem gerekiyor mu ? Birde ücretli mi
Sahnedekimadam Gozde_32 Yok muayene olcaksın canım sekreterlikten gün vericekler , benim 20.haftada yapıldı , tarihe onlar karar veriyor ücretli değil 🙏🏼
Gozde_32 nurmin riskli olmasada bakmasi lazim aslinda perinatoloji detaylı bakıyor biliyorum devlette sıkıntılı bulmak randevu o konuda soru sormustum
Gozde_32 Sahnedekimadam aaa çok saol cnm ozmn ben erken gideyim gün vereckelerse Allah razı olsun senden 🥰
Gozde_32 Sahnedekimadam önerdiğin Dr var mı acabA memnun kaldın mı kac dk bakıyorlar capa yerleskesinden alıyım bende ozmn muayane gideyim
Gozde_32 Sahnedekimadam Sayın GÖZDE GÜLERYÜZ,19.04.2023 13:00 , KADIN HAS.VE DOĞUM GEBELİK POL. randevunuz alınmıştır. Onay Kodu: 10967790 B003 canim bu şekilde randevu aldım doğru dimi birde bu hastane tam olarak nerede adres fatih yazıyor ama metro ile gidiliyor mu doğru mu acaba Çapa devlet hastanesi diyemi geçiyor ben önceden hiç gitmedim