Aytekinnn Kimler 1-ci trimestr döneminde, 12,13 haftalarında grip oldu? Boğaz ağrısı, öskürük çekenler. Ne yaptınız?
hulya1406 Aytekinnn 26+2 yim şuan 3 gündür filan boğaz ağrısı.Ara ara hapşırma.Bazen arada öksürük dün akşamda halsizlik vardı ama şuan daha iyiyim şükür.Limonlu su,nane limon,ıhlamur kuşburnu karıştırıp ve sıcak su içiyorum bi nevi iyi geliyor.Geçmiş olsun.
Yamanikomm_ Ben şuan öyleyim yutkunamıyorum acıdan 🥺 sürekli ılık pekmezli limonlu su içiyorum, c vitamını alıyorum ve burun spreyi kullanıyorum
Aytekinnn Yamanikomm_ kaç haftalıksınız? Bende de aynı yutkunamıyorum boğaz kulak çok kötü ağrıyor. Bende doğal yollarla tedavi ediyorum🥺sadece bebeğe bişey olur diye korkuyorum
Yamanikomm_ 13+5 şuan, siz kaç haftalıksınız? Ben doktoruma sordum burun spreyini ve c vitaminini kendisi önerdi ama yeterli gelmiyor tabiki ilaçsız biraz zor geçiyor. Geçmiş olsun size de
Aytekinnn Yamanikomm_ benim 12 haftam bugün tamam oldu. 13e geçiyorum. Evet öyle, hastalık vaktini sürmese geçmiyor. Allah acil şifalar versin her ikimize. Teşekkür ederim❤️
Nurcangulpideci @Aytekinnn KBB uzmanına göründüm hamilelerin de kullanabildigi antibiyotiklerden verdiler. 1 kutu augmentin kullandım. Serumla parol taktılar hastaneye gittiğimde de. 1 hafta boyunca doğal yollarla iyileşmeye çalışırken iyice ilerledi öksürük uyutmaz hale getirdi artık yanlarım karnım çok aciyodu. Tavsiyem ilerletmeden doktora gidin.
Nurcangulpideci Bi de doktor bana ıhlamur 1 fincandan fazlasına izin vermemişti. Zencefil yasaklamıştı. Takipliyseniz doktorunuza danışmadan hic bsey kullanmayin derim.