Seyda581 Kızlar bi yumuşaklık hissettim hafif bi baktım suyum gelmiş az bişey ama çok değil çamaşırıma gelmiş lavaboya gittim hemen idrarımı yaptım çok korkuyorum Napim ilk gebeliğim 36+6
Alinamoms Seyda581 az bişeyse akıntı olma ihtimali de var sancınız yoksa bekleyin su öyle az gelen bişey değilmiş
Merve0227 Seyda581 malesef hastaneye gitmelisin su gelmesi önemli ona göre tedavi ve ilaç veriyolar enfeksiyon kapmaması için çünkü erken daha çok geçmiş olsun hiç korkma bende ilk gebeliğimde yaşadım böyle bişey ama tam günümde doğum yaptım
Yasemin-eymen36 Seyda581 sana göre az ama riski büyük tehlikeleye atma kendini git bi baktır doktora bişi kaybetmezsin
Karbeyazi25 Seyda581 az veya çok su gelmesi önemlidir susuz kalan bebeğin kalp atımı yavaşlar normal doğum istiyosan susuz kalan bebek normal doğmaz
Edolili Seyda581 git işte ablacım azı çoğu mu var . Gebelikte en ufak birşey bile risk taşıyor bebeği etkiliyor . Hakkınızda hayırlısı olsun dikkat edin🌺
tazeanne07- Seyda581 hiçbişey olmaz canım evde kal bebeğini tehlikeye atmaya devam et. Burdakiler doktor mu??? suyun gelmiş doktora gitsene azı çoğu mu var şaka gibisin 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
CeydaST Seyda581 su olduğuna emin misiniz? Bebek baskı yaptıkça idrar da kaçabilir çünkü farketmeden. İçiniz rahat etsin yine de görünün doktora tabi ama sakin kalın
Daisy0000 Seyda581 Aynı telaş şuan bende de var ,sabah uyandım bi baktım külodum hafif ıslak 7-8 damla kadar. Su mu yoksa gece altıma mı kaçırdım anlamadım :(
Seyda581 Daisy0000 ben muayene oldum şimdi canım suyum gelmiş açıklığım yok ama nst de sancı çıktı 80 lere kadar ama yatmadım hastaneye personeliyim zaten eve gidip yatacağım Hiçbişey yapmadan kalkma dedi ebem yat sadece WC kalk sabah da tanıdığım doktor nöbetçi umarım sabaha kadar açılmam olur 🙏 yatsam ne olacak o gelecek parmak bu gelecek parmak ve sevmediğim doktor nöbetçi
Tripkolikkkiz Bi çılgınlık yapıp hastaneye gidebilirsin mesela. Ablamında suyu sızıyordu azalma vardı acil sezeryana alındı. Bebegin susuz kalması hafife alınacak bişey degil. Ne olursa olsun gitmicem evimde kalacak diyorsanız siz bilirsiniz
Daisy0000 Seyda581 Hakkında hayırlısı canım sağlıkla ,rahat bir doğumla bebegini kucağına alırsın inşallah 🥰