Kgksoy Gece sümüksü sarı renkte bı akıntı geldi sabahta peceteye kanama değdi ama şiddetli bı kanama yok şuan çok sancım var coook afedersiniz ama üzerine de ishal oldum doğum başlangıcı mi
Tubaut Kgksoy o gelen nişan olabilir ishalide duymuştum daha önce başkalarından kaçıncı haftanızdasınız
neanladinyurdagull Kgksoy annem anlatmıştı oda ishal olmuş ardından kusma olmuş doğum başlamış bende kusma yoktu ama bende ishal olmuştum doğum öncesi sonra suyum gelmişti
Tubaut neanladinyurdagull ay bende de kusma olmuştu sancılarım arttıkça kusmamda artmıştı ebe bu çok iyi birşey açılmaları tetikler normal demişti
ASE6154 Kgksoy yani zaten çok sancın olmasıda doktora danışman için yeter ama panik yapma bazen nişan geldikten 1 hafta sonra bile oluyor doğum ben nişanım geldikten 3 gün sonra doktora gittim daha başlamamıştı. Tabi den aksatma imkanın varsa git doktora yada ara söyle
neanladinyurdagull Kgksoy annem yemek yerken kusmaya başlamış peşine ishal 2-3 saat içinde doğuma gitmiş benim nişanım 34. Haftada geldi doğumum başladı engellediler durdurdular 35. Haftada ishal oldum iki gün sonra suyum geldi sabah doğuma gittim