Dfn_1303 smy_cyln 36+4 de Nst de düzenli sancı çıkıyordu. Doğumu tetikler diye 37 haftalık olmadan çatı muayenesi yapmadı doktorum. Zaten 37 de başlıyor diye biliyorum
nihalbiral22 smy_cyln biz 40+2 olduk 36 haftadan sonra nst’de sancı olursa vajinal bakıyor biz 40 olduk nst’de sancı görmedi yinede vajinal baktı sordum bazen sancı olmasa bile vajinal açılma olabiliyormuş
smy_cyln Bir_prens_annesiiiii 34 haftalığım, doktor nst sonuçlarımın iyi olduğunu 37. Haftada çatı muayenesi yapacağını söyledi acaba erken mi kanamam olur mu diye tereddüt ettim
smy_cyln 34 haftalığım, doktor nst sonuçlarımın iyi olduğunu 37. Haftada çatı muayenesi yapacağını söyledi acaba erken mi kanamam olur mu diye tereddüt ettim
zge13 smy_cyln genelde çatı muayenesinden sonra olan kanama rahimle değil vajinal yolla ilgili hafif tahriş ya da kendinizi kasmakla alakalı olabilir rahimle ilgili olduğu düşünülse o anda direkt müdahalede bulunurlar
Fatma-103 smy_cyln ben 38. Haftada olmuştum canım ağrısız acısız üç dakikalık bir kontrol kanamam muayeneden sonra 4veya 5 saat içinde durmuştu hani adet kanı gibi birşey değil sadece peçeteye vs bulaşıyor hafiften
Bir_prens_annesiiiii smy_cyln beni acilde alttan muayene ettiklerinden sonra idrar tahlili için tuvalete gitmiştim ve peçete kan gelmişti abartılacak bir kan gelmiyor merak etmeyin bende söylemiştim böyle böyle kan geldi diye normal demişlerdi
Hilalttk16 smy_cyln doktoruma sordum 38. 39. Haftalarda uygun görüyormuş tabi o zamana kadar herhangi bir sorun olmazsa demişti