Edolili Alyel bencede yok 🥰 İnşallah en hafif şekilde rakamlarsınız bu süreci sağlıkla alın bebişinizi inşallah 🌺
sevcanbyhtn Alyel canim ben 17. Haftamdayim oglum olacak insallah. Ama belirterim kizimdaki gibiydi her gebelik farkli iste. Tatli yiyemiyorum aci eksi yiyorum cok uykucu ve tembelim surekli yatiyorum bulantilarimda daha yeni yeni gecti
Alyel sevcanbyhtn Maşallah sağlıkla gelsin😍🧿 hakkaten hergebelik hangi cinsiyet olursa olsun farklı geciyormus
sevcanbyhtn Alyel amin canim tum bebisler saglikla gelsinler insallah 🥰 Allah isteyen herkese versin senin kac haftalik cinsiyeti ogrenmene ne kadar var?
2_evlatyolda Alyel oğlumda hiç bulantım koku hassasiyetim olmadı ama şimdi kızım 22 haftalık hala bulantım var ve erkek göbek deligimin üstünde kız kasıklarımda duruyor oğlumda gögüslerimde hiç Bi degişiklik olmadı ama kızımda baya renk degişimi yasadım oğlumda yüzüm bebek gibiydi bembeyaz kızımda yanaklarım da çile benzer kırmızı lekeler oluştu
Prenses_annesi3 Alyel bizde bu sefer erkek istiyorduk canım en son doktor yine kız dedi bakalım belki bi sürpriz olur bilemeyiz Allah büyük sağlıkla kucağına al canm benim
Rabiskoo Alyel sıfır belirti 😂 bide adet düzensizliğim vardı normalde de bu yüzden 13. Hafta da öğrendim hamile olduğumu 😂😂😂
Miniikmucizem Alyel ilk hamileliğim ilk aylardan beri tatlı yiyorum, tatli aseriyorum cok fazla kusma migde bulantisi yasamadim rahat bir hamilelik geciriyorum karnim sivri ilk aylar yüzümde cok sivilce cikti ama suan normal durumda oglum olacak insallah 22+2 💙🥰
Cglumt Alyel ilk başlarda cok uyuyodum yorgun hissediyodum, mide bulantısı kusma hiç olmadı, tatlıdan tiksindim ve cok turşu yedim aşerdim sonuç kızım oluyor 😍