Alyel Merhaba kız ve erkek anneleri belirtilerinin neydi bulantiniz oldumu sabah veya gün içinde yada yemek yerkenveya uyku ağırlığı yasadinizmi gün içinde yada herkeste farklı mı yasaniyor bu durum.14 haftadayim sabahları bulantım oluyor yemeklerden tiksinebiliyorum genellikle et içeren daha sonrasında. Miğde bulantisi olabiliyor öğleden sonra uyku bastırıyor gebeliğin başında turşu canım çekti bidahada yemedim şimdi size soruyorum siz neler yaşadınız cinsiyetiniz nedir 🥰
Pamuk Alyel Tatlı,tuzlu,eksi hepsini yiyorum hiç özellikle yemediğim yada yediğim olmadı. Mide bulantısı kusma hiç olmadı. Şiddetli bel ağrısı oluyor sadece. Kızım olacak inşallah 🌼
zmr_enby2 Alyel başlarda çok fazla tatlı yemeği isteği, 14 haftaya doğru ekşi + tatlı olarak ilerlemesi, ayaklarımın sürekli soğuk olması, bulantı çok nadir, et ve ürünlerinden tiksinme, çok fazla gergindim 😬 oğlum olacak inşallah 💙
Gamze-gmz Alyel kizimda hic belim agrimadi ama oglum bel agrisi yapiyoe felaket baskada ayrim göremiyorum suan
Alyel Pamuk maşallah 😍🧿 bizde bu sefertabi önce saglikli olsun inşallah bir kız istiyoruz 2oglum var ♥️
1234G Pamuk aynısı benim canım tatlı tuzlu ekşi hiç ayırt etmeden yedim bir de ne mide bulantısı ne kusma hiç bir şeyim olmadı kızım olacak inşallah 🌸💓
Meyra21 Sarı kahverengi lekelerim vardı erkek olacak dediler, bulantım çok kötüydü hiç bir şey yiyemedim erkek dediler sonuç oğlum geliyor 😁 birde erkek bebek geç hareket edermiş
Edolili Alyel kızımda da oglumda da aynı belirti aynı şeyler kusma yok tiksinme var , şişme var nefes darlığı var , ağrı var hiç fazla eksik birşey yok ikiside aynı
Alyel Edolili sağlıkla gelsin inşallah 😍🧿 ozaman kız erkek olarak kesin ir belirti yok herkeste farklı yaşanıyor bu durum bakalım bizim ne olacak
Alyel Esrayunus yüzüm biraz sis gibi birde mini. Minik sivilceler çıktı dünde cam silerken komşu girdu yüzun bozulmuş dedi bana 😅
smyylcn ilk kizimda mide bulantisi birsey yiyememe cok yasadim ikinci kizima hamileyim mide bulantisi uyku hali yasadim
Fatos20 Alyel kızıma hamileyim aşırı limon tükettim tuz salatık turşusu sabahları limonlu roka çok yiyorum
Asl-123 Alyel kizdada erkektede cok bulantim oldu valla asiri bi herseyden tiksinmek ozellikle kizda daha cok tiksindim sanki ama ikiside bol kusmalı gecti :)
Alyel Asl-123 bende öyle. İçim disima çıkıyor ogullarimda sabah bulantım yoktu busefer var ogullarimda gün içinde yemek kokuları migdemi bulandırır yada yediklerim cikartirdim
Prenses_annesi3 Alyel bende gebeliğin başında turşu aserdim baya sonra geçti hemen üçüncü kızım geliyor ❤️
Alyel Prenses_annesi3 hey maşallah sağlıkla gelsin 😍🧿 kız çok güzel yaa ayyyy iki erkekten sonra hayırlısı ile sağlıkla bizde birkiz istiyoruz ama bakalım bekliyoruz 🥰
BernaOmer mminiginannesi10 Benimde sıfır bulantı kusma olmadı dediğiniz gibi koku hassasiyeti tavuktan diksindim ilk kızımda hatta hiç bir kere bulantı kusma olmadı
Tunc-armagan Alyel oğlumda çok bulantim oldu. Hatta 1 hafta kayinvalidemde 1 hafta annemde kalıyodum. Normalde kime sorsam erkek çocuk mide bulantısı yapmaz diyo. 15. Haftada tamamen kesilmişti. Simdj 2. Hamileliğim kızım olcak. Bunda da bulantim çok kusuyorum. Oğlumda sadece ogurmeydi kusma yoktu. Oğlum çok fazla tekme atmıyodu ama bu kıpır kıpır. Mide bulantısı hapsiz günüm gecmiyo bunda. Eğer içmezsem bütün gün mafoluyorum. Şuan 16+4 ama hala bulantim var. Bu daha ağır geciyo benim için. Baş dönmesi aşırı bel ağrım var bunların hiç birini çekmemiştim oğlumda. Bi de bu hamilelikte çok uyuyorum. Oğlumda günde 2 saat uykuyla duruyodum