Fik Kızlar 19 +5 haftalık hamileyim hareketleri bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum hiç 1-2 gün flan bu zamanlarda normalmi her gün hissedeceğim zaman kaç haftalık olacağım hissetmeyince şuan bir huzursuz oluyor içim bebek iyi mi değil mi flan 🥲
Mavisim099 Fik herkeste farklı olur her bebis de farklıdır kimseyle kendini kıyaslama canım. Ben ilk hareketini 16+5 de nabız atmasi gibi hissettim 18lerde kipirdanma şuan 22. Baya baya tekme atıyor sürekli tabi ilk bende anlayamadim 2 gün falan sürdü sonra dedim aaa tekme yiyorum haberim yok 🤣 bende gaz patlaması saniyordum sende yakında tamamiyle hisserdsin bu biraz da bebege bagli ama sakin bi bebekte olabilir bilemeyiz ki. Ben 16+5 den itibaren sürekli hissettim çok şükür
nurrr123 Fik 30. Haftadan sonra her gün düzenli hissedeceksiniz inşallah. Bende o haftalarda düzensiz hissediyordum endişeleniyordum haliyle. Ama şu an 32 haftalık oldum 30. Haftadan beridir her gün düzenli hissediyorum 🌹
Rmysnrrr Fik bende şuan 19+5’im daha hiç hareket hissetmedim, 😞 bende sabırsızlıkla bekliyorum ilk gebelikte harketlerini geç hissstmek normal dedi doktorum
Fik Arada böyle nasıl desem pır pır kanat çırpma gibi hissediyorum da bebek mi değil mi emin olamıyorum
Fatmarana Fik 22-23 arası hergün hisedersin ama genellikle sen dinlenmek için uzandığında daha çok kıpırdar 20 saat uyuyor çünkü 24-26 arası biraz daha şifetli dönme ve tekmeleri hisedersin sonra artık genellikle hisetmemeye başlarsın büyüdüğü için haraket azalır 27-28 gibi tekrar hareketlenmeye başlar sonrada hiç durmaz allahın izni ile 🤣
Azeri Merhaba ben 23-6 haftalik hamileyim bendede ara sira oluyor mesela bu gun ve dun Cok az 1,2 saniye Hisetim haraket,falan
Bsragrkan Azeri bende öyle canım 24+2 hamileyim böyle bir Gün kelebek gibi Hissediyorum sonra 2 gün yok sonra ertesi Gün yine hissediyorum Endişeleniyorum ister istemez
Azeri Bsragrkan anliyorum senu canim bende engiseleniyorum in sa ALLAH salikla kucamiza alalim Bebislermizi,Bak bu gun 3 gun oldu Kipirdama bir az oldu Sonra Hic bir sey yok derilicem yeminle
Bsragrkan Azeri bende öyle günde 1. 2 kez kalp çarpıntısı gibi oluyor sonra bir daha yok burada okuyorum yok tekme atıyor yok şöyle oluyor çok moralim bozuluyor canım sıkılıyor bir de daha önce kaybım olduğu için daha çok endişeleniyorum
Fatmarana Bsragrkan yoo aklına lütfen sende kötü düşünce getirme her bebek farklıdır kimisi çok oynar kimisi az oynar bu normal ama genellikle 28. Haftadan sonra dışardan elleyince sevdiği şeyler yiyince bile çoşar zaten sürekli uyur bebekler endişe yapmayın
Muczm33 Bsragrkan aynen bende senin gibiyim canım 17+5 olduk ve henüz bişey hissetmiyorum 16. Haftada pıt pıt bişey oldu gibi ama emin olamadım bağırsaklarım çok hareketli çünkü dahada bişey yok bian önce hissetmek istiyorum ama hiçbişey yok ne zaman olacak sabırsızlıkla bekliyorum
Azeri Bsragrkan anliyorum canim Doktora Soyledin mi?o sana anlatsin Ne zaman Kipirdama olur Ya Olmaz normalmi,diyilmi men guzel doktor Ariyorum Bulunca ona Soylicem,Bakim Ne dicek
SKayaa İlk hareketi 18-19 arası hissettim şuan 21 haftadayım daha çok yatar pozisyonda hareketsiz kalınca hareketleniyor bebiş ayaktayken veya otururken daha sakin ama düzenli diyemem hareketlerine bazı günler benimde hissetmediğim oluyor bence her gün hissetmek için daha erken olduğunu düşünüyorum
Sezenn_ Fik 19+4 haftayım bende hergün hissediyorum canım ama 2. Gebeliğim benim normal bir durum ama bugün aynı hareketli olmuyorlar ben yemek yediğimde tatlı yediğimde hissediyorum mesela 😍🙏🏻