beyzacmvrc Meloo35 sweetbaby sayfasından sipariş verdim ben daha gelmedi güvenilir duruyordu ama bakalım genelde kız bebekler için çok alternatif var orada
esrcetnkvk Meloo35  Kendim yaptım çok daha uyguna geliyor imkanınız varsa sizde yapabilirsiniz
SaHil_Hayat Meloo35 Bende kendim yaptım canım çokta uygunsa geldi 1 saatimi aldı yapması.. ❤️ O kadar çok para vermeye luzüm görmüyorum 🤭
Betulakarr Gmzgvn kurallar gereği link paylaşmak yasak olduğu için yorumunuzdan kaldırılmıştır. iyi forumlar dilerim 🎈
esrcetnkvk Minimalannesiii 30 tl panosunu aldım trendyoldan dolaptan 45 tl de renkli kuru çiçekleri aldım
Poyrazin_annesi SaHil_Hayat nasıl yaptınız detaylı bılgı verırımısınız. Yada malzemelerı nereden aldnz
Kubukargl Meloo35 Ben trendyoldan özgü atolye sayfasından almıştım kapı süsünü sade bişey hoşuma gitmişti
SaHil_Hayat Poyrazin_annesi baslazerkesim-uv baskı burdan detaylı bakabilirsin sana malzemeleri yolluyor baya uygun fiyatlı
Ahsenveannesi Meloo35 https://instagram.com/hanimannemm?igshid=ODM2MWFjZDg=benim sayfam canım altlarda kapısüsleri var
selinkeskin Meloo35 ınstagramdan annebebek_suslemeden yaptırdım yılbaşından önce 200 tl idi bence bakabılırsınız