Zeyus2605 Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum resmen aşağı doğru batıyor yürürken de baskı hissediyorum siz bunları yaşadıktan ne kadar süre sonra doğum yaptınız acaba yaklaştı mi doğumum
sonnenschein Zeyus2605 benimde öyle 34.haftamdayım ikiz, nstye girdim 2 gün önce bir şey çıkmadı ama bebekler doğum pozisyonuna geçtiklerinde baskı olur dedi doktor ondan kaynaklı olabilir yani başları aşağıda olduğu için
Nuray1ilayda Zeyus2605 aynı durumdayim 36 haftalık pazartesi randevu var bakalım bu üçüncü gebeliğim ama sanki hayla acemiyim🥺
Zeyus2605 Ikioglusannesi evet 35 haftayı bitirdik pazartesi randevum var bakalım nst gireceksin dedi doktorum
Zeyus2605 Nuray1ilayda benim ilk gebelik o yüzden bilemiyorum birde doğsun istiyorum geceleri zor geçiyor artık yeter 😂😆
Zeyus2605 sonnenschein benim tek böyleyse senin ikiz Allah yardım etsin nasıl geçiyor zor mu kolay mı
Zeyus2605 Birde habire tuvaletim varmış gibi cikiyorum lavabodan tekrar dakikasinda o his geliyor yeniden
sonnenschein Zeyus2605 30.haftadan sonra her şey çok zorlaştı, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin zamanında 🙏🏻