Ftm124 Kızlar şimdi ne zamandan sonra erken doğum olmuyor? Ben 38 den sonra normal sanıyorum ama. Evde plates squat yapmaya çalısıyorum. Ahudud yaprağı içip ve hurma da yiyorum. Squat en sevmediğim hareket beni çok zorluyo. Siz neler yapıyosunuz
ayse122 Ftm124 pilates topunda oturuyorum sadcee 😂😂 bu hafta üşengeçligi bırakıp başlamam lazim benim de 37+4
Burrccu Ftm124 ay valla cok yoruluyorum bisey yapasim gelmiyo jdjjd en kolayı hurma yiyorum ananas yiyorum 😂 arada bi enerji geliyor temizlik yapiyorum sjjd temizlikte yapmasam zaten yerimden kalkacagim yok😂
arelbaby Ftm124 merdiven inip çıkıyorum,ekstra yürüyüş yapıyorum bende 38 gibi gelsin istiyorum 34teyim başladık ufak ufak,36ya gelince ananas hurma ile devam😂 sağlıkla gelsinler inşallah
Busel Ftm124 37+1den sonra zaten erken doğum olmuyor artık. Normal doğum sayılıyor. Bana da doktorum yürüyüş merdiven inme çıkma ilişki önerdi eğilme comelme vs tarzı esneme hareketleri yap dedi
MadameHappy34 Ftm124 37+2 de gittiğim de artık bebek doğsa da erken doğum olarak geçmez dediler.. 😊 ama ben 38 haftalık olduktan sonra doğurma çalışmalarına başlamayı düşünüyorum,doktor yürüyüş,merdiven inip çıkma önerdi.
Busel Ftm124 ben onu sordum bana fark etmez korunmasanda hamile kalamazsın drdi guldu 😂😂 ama yani içine boşalmak açılma vs yapmiyormus orası kesin
MadameHappy34 Ftm124 😅bende bende hatta bu yüzden doktor çok acelecisin dedi evet dedim belim ağrıyor rahat uyuyamıyorum,nefes alamıyorum gelsin artık dedim. 😅
Linameyra Ftm124 37+5 teyim sancılarım oluyor 38 e girsemde doğursam diyorum tabi benim dememle olsaydı 🤣 yaptığım tek şey yürüyüş onda da eve kendimi zor atıyorum
ednurr55 Ay bende 27 haftalığım o günlere gelsem bi an önce doğursam artık ağırlaştığımı hissediyorum 2 haftadan beri bel ağrısından yamuldum 😝
ayse122 Kızlar, akıntınız oluyor mu bu haftalarda, az önce birden bir şey aktı birkac damla gibi,sancım da vardı ama akıntı mı şu mu.bilemedim. birkaç damla su olur mu