Gzmece Kızlar 36+0 dan selam herkese .salı günü randevum var hilal hanıma ama ben son kontrolde sormayı unuttum çatı muayenesi konusunu .aynı doktora(hilal bayram ) giden var mı aranızda ne zman çatı muayenesi yaptı size ?
MrcnMlk Gzmece ayni hafta ve günüz ama bana da daha birsey demedi. Hangimiz once ogrenirsek birbirmizi bilgilendirelimmi 🐣
Gzmece MrcnMlk tabi canım hemen yazarım eğer önce öğrenirsem salı günü gidicem inşallah bakalım ne dicek ☺️
Gzmece MrcnMlk canım merhaba ben bugün doktora gittim hilal hanım çatı muayenesi yaptı haber vermek istedim sanada ☺️
esmos27-e Ay bende bu ay gitmeyi planlıyorum medardayım daha önce ahmet coşkanda bu ayda aktife gidicem nasıl memnunmusunuz doktorunuzdan
Gzmece esmos27-e bende ahmet coşkana gidiyordum sonra aktife geçtim evet memnunum gayet güzel ilgileniyor
MrcnMlk esmos27-e bende sare dogana gidiyordum medarda büyük pişmanlik oldu. 8. Ayimda doktor degistim. Hilal hanimdan memnunum umarim sureci guzelce birlikte tamamlariz
Sclozdgru MrcnMlk merhaba bende medardan aktife kayacağım 6 aylık hamileyim ilgisizlik yüzünden doktor değiştiriyorum hilal hanımla Öner beyi çok söylüyorlar siz nasıl memnun kaldınız mı hilal hanım dan ilgili mi benim tüp bebek biraz evhamlıyım
Gzmece esmos27-e en son sorduğumda 7 bindi fotoğraf süsleme hariç zam ne zman gelir bilmiyorum yada gelir mi . Herhangi bi zorlama vs karşılaşmadım ben
MrcnMlk Gzmece tesekkur ederim bana ay basinda gel dedi buyuk ihtimal gidince bizde olacagiz sizi tekrar ne zaman gormek istedi?
MrcnMlk Gzmece benim dun gece cok sert bir sanci girdi iki buklum oldum ilk kasilma sancim dündü bugun bisey yok asagiya baski yaparsa ince bir agri oluyor ne dedi dogum icin
Gzmece MrcnMlk benimde 1 cm açılmam varmış şuan muayene etti eğer böyle düzenli şekilde devam ederse haftaya değil ondan sonraki hafta doğumun olabilir dedi
MrcnMlk Gzmece yaa saglikla gelsin insallah kolaylikla olsun 🤲🏻🐣 kizmiydi erkekmiydi bebeginiz kizlar erken geliyor diyorlar
Gzmece MrcnMlk amin sizinde ve bizim gibi bütün bebiş bekleyenlerin kolay doğumları ve hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşaallah 🤲🏻 Kız sizinki ☺️