Bir_tirtilannesi -Nur1999- ilk hamileligimde doğuma kadar kullandım şimdi 30 haftalık hamileyim gece yatmadan önce sadece 1 tane içiyorum ertesi günü iyiyim doğuma kadar kullanacagim büyük ihtimalle 🥴🥴
annekuzusu_ -Nur1999- bugün içmedim akşama kadar bulantı sorunu cektim ve kustum affedersiniz şimdi 2tane prilam ictim uyucam sabah ta bitane içiicem bazen artık birakiyim diyorum asla olmuyo onsuz 33haftadayim 5.haftada gebe olduğumu ogrendim bulantı şikayetiyle gitim hastneye meger hamileymisim ogundur bu gündür asla durmuyo ama ilk 3ay serum yiyordum ilaçta kesmezfi zorfer kullandim kesmedi prilam da kesmezfi tek serum iyi geliyordu her hafta serum yerdim sanırım benim bulantilarim doğuma kadar devam edicek 2.trmasfer de biraz durmuştu 3e geçtik yine başladı 😑
Oznurcevik -Nur1999- kullan canım bir yan etkisi yokmuş doktorum öyle söylemişti bazen gece 2 tane bile yeterli gelmiyor bana ilk hamileligimde 5 aya kadar kullandim hep ara ara bulantilarim devam ediyordu
Fatmaa04 -Nur1999- ben 17,18 gibi ihtiyaç duymadım artık inşallah siz de biran önce normale dönersiniz 🤲🏻🌸
Yagizmom06 Tam bende böyle bir soru soracaktım kii yorumları okudum ve prilam kullanmaya devam 🤷🏻♀️😔 aklım çıkıyor bulantılarm başlayacak ilaç etkisini kaybedecek diye
gizemcivil Bu hamilelik bulantısı hiç geçmiyor mu. Bende prilam kullanıyorum ama daha 9. Haftadayım . Bir ay sonra geçer diye ümit ediyordum. Doğuma kadar yazılanları görünce moralim bozuldu☹️
Hkarya gizemcivil bu dönemlerin gibi zirvede bi mide bulantısı yaşamıyorsun korkma eğer 9. Haftada prilamla idare edebiliyorsan çok iyi bana o haftalarda prilam da fayda etmiyordu. Şuan 24 haftalağım günde bi tane içiyorum bulantı falan yok eskiden olsa 4 tane içiyordum banamısın demiyordu 🤮🤷♀️
Lazmera Hafta filandi biraktim hicte birsey olmadi yani korkuyordum tekrar bulanicak diye ama öyle olmadi 🥰
Lacum 21 deyim bulantı kalmadığı için 2 den 1e indim. Ama tekrar bulanırsa diye tamamen kesmeye çekindim. Çünkü progestan yutuyorum sabah akşam. Prilam olmadan bulantı yapabilir diye kesmedim
Syk 13.haftada bıraktım , sabah kalkar kalkmaz ekşi elma, ayva falan yıyorum bulansa bile bastırıyor ilaç kadar etkisi oluyor
Cigerekacankedituyu Haftada bir anda bırakmak zorunda kaldım. 3 gün falan bulantı çektim, doktora bulantı için bir şey yapamaz mıyız falan da demiştim hatta o da 16. Haftadan sonraki gebelik bulantısı değil, devam etme demişti. 26 haftalığım, hala haftada 1-2 bulantı ve kusma zorluyor ama almıyorum. Alırsam sürekli kullanmak zorunda kalırım gibi hissediyorum.
dilay_06 -Nur1999- 14-15 ten sonra bıraktım benim için parol gibiydi… Allah’a dua edince daha çok geçti bulantım