Gamzealptkn Merhaba kızlar gebelik bulantınız kaç haftalıkken başladı ben 4+1 ama 2 gndr bulantm başladı oruç da tutuyorm açken daha çok bulantm oluyr sanırm
Papatyam17 Gamzealptkn benim 6 haftalıkken başladı 12+6 olduk daha 1 haftadır azalmaya başladı diyebilirim doktorum prilam vermişti komple kesmiyor ama azaltıyor eğer kullanmiyorsan tavsiye ederim
Mavisim3457 Gamzealptkn 5 haftalıkkrn başladı ve hala devam ediyor 12 hafta 2 günlüğüm. Doktorlarda azar azar sık yemeyi öneriyor. Mide evet boş kalırsa bulantı artıyor bende deneyimledim. Zaten sürekli kustuğum için oruç tutamadım bu ay hiç. Gebeliğin ilk 3 ayı önemli olduğu için dilersen orucu sonradan tut kendinide yorma.
Esraguvennn Gamzealptkn benimde 5. Hafta itibari ile başladı. Tavsiyem oruç tutma. Zaten doktorlar genel olarak ilk 3 ay ve son 3 ay önermiyor. Bende uzun süre aç kalınca bildiğin safra ksuuyorum. Bulantı ilacım var 10+5 oldu hala kullanıyorum. Prifemyn Dr adı her gece yatmadan içiyorum. 2 gün ilacım bitti mahvoldum resmen icmedigim gün direk belli ediyo kendini
Gamzealptkn Papatyam17 daha adetm bile gecikmedi çok erken öğrendm bi kalp atışı fln duyulsn da öyle başlarm diyorm ilaca direniyrm 😂🙈
sulekzl Mavisim3457 benimde aynı 5 haftalarda başladı 12+5 oldum halen hafif hafif oluyo dolap açamıyorum yemek yapamıyorum sürekli cam açık olup hava almam lazım 😂🙄
Gamzealptkn Mavisim3457 evet oruç tutmcam artk bnde kusma olmadı ama hep bi bulantı hali var baş dönmem de var
Gamzealptkn Esraguvennn benm bi arkdşm doğum için hastaneye yattğında bile hala kusuyordu🙈 yani öğğ yapsam kusarm ama henüz kusmadm direniyorm nefes al ver yapıyrum ama midemde bişeyler dönüyor 🙈🙈
Esrayunus Gamzealptkn bendede 9 haftalığım 6 da Başladı oruçta gark ettim ki açlık kusturuyo ama yınede tutuyom ılaclar sabret
Esrayunus Gamzealptkn açıl sbh göz açmadan kraker yemem lazım yataktan aç kalkınca yüz yıkamaya banyoya yetısemıyom sen düşün
honey Gamzealptkn ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı, ikinciye hamileyim 10 haftalık olucam,2-3 haftadır acayip midem bulanıyor, acıkıyorum canım yemek istiyor tam doymak üzereyken acayip bulanıyor ve sonrasında yanıyor, napıcaz böyle 😬
Gamzealptkn honey Allah yardımcımz olsn 🙈🙏 yanma daha olmadı ama gaz da var sanrm midemde 🤭 kask ağrılarn var mı peki
Linhkp Gamzealptkn oyy oyy oy o haftaları atlatigim için çok şükür ediyorum ikinci gebeliğim ama bu beni mafetti öldüm öldüm herkes benden ve şikayetlerimden bikmisti şuan 37 haftalık olduk benim bebek hareket edene kadar sürdü bunlti sonrası balayı zaten umarım çok sürmez sizinki hamileliğin en zor dönemi başı Allah yardımcıniz olsun 🥰❤️
Avril Linhkp hareketi siz hissedene kadar mı sürdü acaba? Çünkü ben şu an 11+5 im ve bebek çoktan hareket etmeye başladı ultrasonda görüyoruz eli ayağı durmuyor yer bile değiştiriyor sürekli ama ben henüz hissetmiyorum Hissetme olayına daha çok var o zamana kadar sürmez inşallah
Gamzealptkn Linhkp ya benim 2 gndr bulanıyo eşim şimdiden bezdi evin içinde sürekli bi yemek kokusu alıyorm dışardan geliyor sigara böreği kızartıyo biri diyorm eşim benmle dalga geçiyor😂🙈
Linhkp Avril evet nasıl ki hareketini hissettim bunaltilarda geçti ama herkeste aynı olmuyabiliyo kizimda öyle değil çünkü umarım rahat bı hamilelik geçirirsiniz bundan sonrası tövbe artık çocuk mocuk yok 🤭