Zeynepikranur Kizlar çok acil bir sorum var ben devletten alamıyorum randevu özele gitmeye karar verdim ama önce kadın doğuma mi çıkmam gerek doktor mu yönlendirecek beni anlamadım ne yapmam gerek bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Busemom_3 Zeynepikranur riskli bir gebeliginiz mi var yoksa detaylı usg için mi gitmek istiyorsunuz devlet hastanesinde önce kadın doğumun size perinatolojiye randevu almanız için kayıt açması lazım öyle alabilirsiniz hangi şehirden almaya çalışıyorsunuz
Simge_celen_ozyildiz_ Zeynepikranur eğer Ankara’da isen sabah 7.30 da direk şehir Hastanesi’ne git perinatoloji bölümüne de hemen ilgileniyorlar mhrs de randevu şeklinde çıkmıyor yüksek riskli gebelik bölümü olduğu için
Bfmom Zeynepikranur kadın doğumun yönlendirmesine gerek yok özelde. Perinotoloji doktorunuz varmi kim diye sorun. Direk ona randevu alırsınız. Hastaneyi ararsanız da zaten bilgi verirler size. Bence arayinca muayene ucretini de bir kaç hastaneye sorun fiyatlar cok farkediyordu. İstediğinize gidersiniz sonra.
Moruk07 Ayrıntılı ultrason yapan var mı sorun direkt arayıp varsa öyle gidin her kadın doğum yapmıyor prof ve perinatoloji yapıyor ..bide özel radyoloji kliniği
Zeynepikranur Busemom_3 ben Balıkesir’de yaşıyorum doktorum bana açtı ama ben yinede alamıyorum görünmüyor yani riskli gebeliğim yok ama ben çocuğumun genel durumunu görmek istedim
Zeynepikranur Simge_celen_ozyildiz_ keşke Ankara’da olsam lakin Balıkesir’de yaşıyorum hiç bir yerde randevu yok bulamiyorum özele gidicem de onuda tam detaylı bilmiyorum