Hayalim1_ Kızceler nasılsınız varmı aranızda belırtısı olanlar ınsallah bu ayın suyu yüzü hürmetine hamile olduğumu ogrenırız🤲🏻❤️🌹
babygirl01 Hayalim1_ 18ine benim. Göğüs ağrım var o da hep oluyor zaten😂inşallah bu ayların hürmetine dualarımız kabul olur amin
Tbsra95 Hayalim1_ ben 19 canım adet olacam gibi ama tabi Allah’tan ümit kesilmez inşallah sende bu ay kalırsın ramazan ın hürmetine
Arzuc01 Hayalim1_ benimki 20/21 inde klomen kullandım 6/7 Nisan yumurtlama oldu hep değerlendirdik 5 nisandan itibaren ama hala test yapmadım Salı günü yapcam sanırım ama benim işim belli de olmaz pazartesi kan da verebilirim 😂 inşallah hamişizdir 🥹🌸
Hayalim1_ babygirl01 aminnnn hadi inşallah Hamiş olanlar hamiş olduğunu öğrenince buraya yazsında moral olsun bizlere bende haber edeceğim Çünkü gerçekten umudumu kestim stres yapmıyorum kafayada takmıyorum ama burası bana ıyı geliyor
Hayalim1_ Themoretheless çok erken yapmışsın bacım benımkıne 3 gün var ben yine yapamıyorum stres yapmamak adına
Hayalim1_ Tbsra95 aynı günüz bacım aminnnn inşallah ısteyen herkes şu ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim yaşatsın bizlere
Hayalim1_ Arzuc01 ayyyyyy hadı ınsallah kuzum bırbırımıze dua edelim kimin duası kabul olacağını rabbım bilir
FairyMoon Benim 16sı yani yarın 🙈 yumurtlamadan 5 6 gün sonra kasıklarımda ufak iğne batmaları başladı bugüne kadar devam etti galiba adet olacağım. Ovülasyon testlerine devam ediyorum hala ama gebeliğe dair bir şey yok.
Hayalim1_ FairyMoon gebelik belırtısı hemen bellı etmez çiçeğim ılk ve tek belırtısı adet gecıkmesı dıgerlerı adet belırtısıyle bırebır zaten ayırt etmek çok zor
Tbsra95 Hayalim1_ Amin 19 da burada buluşalım ama ben adet olmazsam bile bayramı beklerim biter kan verim cunkü idrar testleri hep yanlıs cıkıyo
Betbet98 Benimde bacaklarım belim sırtım ağrıyor üşüyorum 3 gündür bugün de kasıgım ağrıdı biraz, kesin yine adet olucam 🥹🥹
Hayalim1_ Tbsra95 erken gebelık testı deneyebılırsın yavrum ben öyle yapacağım pazartesi randevum var bakalım