acilicigkofte Bütün belirtilerimin kız olmasına rağmen rüyalarımda defalarca kız görmeme rağmen 17. Haftamda cinsiyetimizi öğrendik. Oğlum oluyor 😍😍
Nhrdmr2147 acilicigkofte darısı bana inşallah iki kızım var rüyamda Hep kız görüyorum belirtilerim bazen kız bazen erkek 🤣9.2 haftalık oldun bakalim 3 hafta sonra giderim belli olur umarim
Nurr2203 acilicigkofte bende 2 kere oğlan görmüştüm rüyamda ama kızım oluyor 😀🥰 sağlıkla gelsin inşallah
acilicigkofte Kkkkkkkkkmmmmmmm ya belirti dediğim hurafeler aslında işte ye ekşiyi çıkar ayşeyi gibi kalçası büyüyen kız gibi yüzü şişen kız gibi cinsiyeti geç gösteren kız gibi hepsini yaşadım ama tutmadı
acilicigkofte Dudu1988 zaten inanmıyordum da şu bu olursa kız dedikleri her şey kızı gösteriyordu bir umut inanmak istedim 🤣
Ygtzynp Bende iki kere oglan gördüm be oglum oldu😁 ters köşe olsun istedim ama kısmet oglandan devam etmeyeymiş
acilicigkofte Dudu1988 kısmet kuzum sağlıklı olsunlar ilk gebeliğim erkek istiyordum hep zaten ama son dakikaya kadar erkek olacak diyen bir tek bendim beni kıza çok inandırdılar 🤣🤣