Fatmabltc İkinci gebeliğim ama hiçbirsey hatırlamıyorum ben😂 25 haftalık hamileyim ne zaman hazrlicaz 😍
Humzee16 Fatmabltc 36 haftalık olup hâlâ hazırlamayan ben bunu beğendi 🙈 şaka maka yarın yıkama ütüleme işine başlıyorum İnşâAllah derslerimden vakit bulamadım 🥴
Bet1 Fatmabltc ilk doğumum da 30 da hazırlamıştım hiçbir sebep yokken 34+0 da aniden doğumum oldu suyum gelince iyi ki hazırlamışim dedim. Şimdi 27 haftalık olduk inşallah 30 a kadar hazırlamış olucam gene Allah nasip ederse
Humzee16 Eceklc_13 ahahah korkmuyor değilim her hastaneye gidişimde salmayacaklar gibi geliyor hemen hazırlamam lazım 😂🙈
Eceklc_13 Humzee16 bak sana yazdığımda hastaneden geliyordum acilden nst ye girdim sancım var diye 😂 şükür bişey çıkmadı doğuma hazırlıkmış dediler eve geldim çantayla geziyorum desem yeridir 😂🫶
Humzee16 mercimekkoftesi1 amaa kız daha ne duruyorsun hazırla hemen 😂 Rabbim yar ve yardımcın olsun sağlıkcakla kavuş bebişine İnşâAllah canım benim ❤️
mercimekkoftesi1 Humzee16 ev temizliyorum bir haftadır ya zaman kalmadı çantaya, Allah nasip ederse bugün hazırlıcam inşallah 😅 Amiiinnn hepimiz sağsalim kucağımıza alalım yavrularımızı 🙏🏻♥️
_yfs_ Humzee16 haftaya başlayacağım inşallah bu hafta alacaklarım var birde misafir geliyor bayram derken yarıda kalacak 🫣
Aynurkyozkan Fatmabltc 36+4 hala hazırlamadım sanki hiç doğurmayacak gibi hep yorgun hissediyorum kendini iyi hissettiğinde hazırla çıksın kafandan
eliftugba 34+5 tamamlamak üzereyim daha önce de başlayabilir mişim çünkü insan ağırlaştıkça daha da zorlaşıyor herşey 🥲