AslDalan Günaydın arkadaşlar.on altı aylık bi kızım var ve on yedi haftalık hamileyim,emziriyorum halâ.çevremdeki herkes kes artık emzirmeyi diyor,net'ten baktım bi çok doktor emzirilir diyor.sizden böyle birşey başına gelen var mı?
Elifveoglu AslDalan ilki 11 aylıkken ikinciye hamile kaldı arkadaşım ve hemen kesti ama sebebini bilmiyorum
gizem AslDalan ben henüz Doğum yapmadım ama süt geliyor bazen kendiliğinden. Doktor da göğüsünü sağarsan erken Doğumu tetiklersin dedi. Bebeğin de emmesi bunu tetikliyor olabilir.
Handeaslan39 AslDalan kesmelisin canım zaten çocuk beğenmez diyorlar öyle olunca bazılarında emzirebilirsin diyor..
irem5803 AslDalan canım bence bi doktora sor doktor da kesmelisin derse eğer aktarlarda memeden kesmek için birşey satılıyor soylersen hemen verirler çok ucuzda bişey onu sür göğsüne sürekli her emzirmende tiksinir zaten almaz daha ağzına direk bırakır 🙂
gizem AslDalan doktorun sözüne güvenmek zorundayım, aynı şeyi sağlık ocağındaki ebe ve doktorum olmadığında gittiğim başka doktor da diğerlerinden habersiz söyleyince ben de güvendim.
AslDalan Handeaslan39 bırak sütün kalitesi bozulur demişti,son gittiğimde söylemedim halâ emzirdiğimi.