Nazindirellaa Mother58 o haftalarda benim de başıma geldi hatta burda başlık açmıştım bende. 1-2 gün izle bence. Günde 12 kere hissediyorsan sorun yoktur ama doktoruna da bir danış
Sukran63 Mother58 27.haftadayim benimde 3 gün azalma oldu endiselenmistim ama önemli olan hareket etmesi her gün bazen düzensiz olabiliyor 3 gün sonra tekrar hareketlendi
duygusakalli Bende de oldu bu hemen evham yapmıştım. Biraz tatlı şeyler yiyin sıcak duş alın hareketleniyor 🌸
Mother58 duygusakalli tatlı yedikten sonra tekme atıyor ama onun harici çok hissetmiyorum.onceden böyle degildi
Mother58 Nazindirellaa 12 çok geldi resmen ben şu sıra günde bir kaç defa hissediyorum belki 1 belki 2 3 anlamadım önceden daha hareketliydi
newmom07 23 haftalığım doktorum tadını cıkart 27/29 dan sonra az hissedeceksin yeri daralacak dedi. Korkma doktorum doç ve işinin ehli ona çok güvenirim❤️
duygusakalli Mother58 siz yorumluyorsanız o da uyuyor. Yeterli kiloda olmadığı için her hareketi hissetmeniz de pek mümkün değil. Güzel düşünün bebeğiniz çok sağlıklı inşallah 🌸