gzmwe Maverazehra bebek için sorum teşkil edilip edilmediğine nasıl bakılır mesela kakasını yapıp yapmadığı anlaşılabilir mi?
Ezgikrkl BeatifulAngel 39+2 feci grip oldum ve hala doğuramadım pazartesi günü kontörlüm var bakalım ne diyecek🤷
Gulnar_95 @"Aaaysee"Niye boyle yapiyorlar bizim kizlar ya benim doktorumda bekleyelim dedi 2 cm açiklik var ama tık yok kim once doğurursa haber versin😁
BeatifulAngel Kızlar doktorum tatile gidiyor 40 haftam 24 nisanda tamamlanıyor. Ama bebeğim şu an bile 4 kilo ne tavsiye ediyorsunuz? 24 ne kadar bekleyip sezeryana mı alınayım? 4 kiloyu geçer çünki
Didemaryah Maverazehra evde sürekli aktifim yürüyüşede çıkıyorum ama benim oğlan yerini sevdi hiç aşağı inesi yok kafası kanalda da değil. Bayramdan sonra 40 haftaya giriyorum daha da riske atmak istemiyorum açıkcası. Suni sancıyı da gözüm kesmiyor kendi sancım gelse denemek istiyorum normal doğumu
Didemaryah BeatifulAngel yani kimseyi etkilemek istemiyorum ama çatı muayenesinden bile rahatsız oldum ben kendi sancım gelse o an gözüm görmez diyorum ama onun dışında kesmiyor gözüm suni sancıyı o yüzden sezeryan istiyorum.
BeatifulAngel Ayytacc nişanınız kanlımıydı? Bende de bir hafta önce geldi ama bir değişiklik yok başka