Kizlar selammm, öyle ya da boyle 8 ayi birlikte gecirdik 🥲🤍 burada hep doguma gidenlere kardesime edermmis gibi dua ederdim sanirim bunun sebebi dogumdan cok korkuyor olmamdi 🥲🤍 hic korkulacak bir sey yokmus. 🤣
Bilen biliyordur ki 1 hafta once nişanim geldi ve ben doguma hazir degildim cunku 37. Haftamdaydim (hazir degilim derken hicbir sey hazir degildi neredeyse, düşünün ki nevresimi o gün aceleyle aldim :))
Her neyse doktora gittim acilma yok sanci da duzensizdi 🥲
Zaten sezaryen olacagim hamile kalmadan once de belliydi cunku 18 yasimdayken apandist ameliyati oldum (kesi yeri tam kasıkta) ve orasi bir turlu dikis tutmadi ayni yeri 3 kere kesip diktiler 😊🙏 afedersiniz kabizken bile ıkınmam yasakti icerden yirtilabilirdi bir ihtimal, velhasıl hamileligimde sorun yasatmadi ama dogumda bir sey olursa bebek dogduktan sonra her turlu ameliyata girebilirdim 🥲🙏
Ne yalan soyliyim boyle olmasaydi da normal doguramazdim ben.
Neyse gelelim simdi o güneeee,
Ilgilenenler varsa bilirlee 11 12 13 nisan yüzyilin ennn guzel gunleri olarak gecti astrologide. En sansli, En enerjik günler..
Doktorum ayin 15ine randevu verdi bize ve bizim evlilik yil donumumuz ayin 15 ama hic istemiyorum sebepsiz daha sonra ya da daha once olsun istedim hep.
Neysee ayin 13 ü saat 13 30 da doktorumuzda randevumuz vardi. Gittik nst ye girdik n70 leere kadar sancim cikti ve doktorumun yanina gittim. Hep bebegim normal gelmeye kalksin ben hemen sezzaryen olurum ama kaderini belirlesin kendisi gelsinni istedim.
Neyse doktorum once usg ile bakti keyfi yerinde 3.100 gr. Dedi simdi alttan muayne yapicaz eger acilman yoksa pazartesi gel o zaman dogurtayim seni 1 gun bile kalsa kar dedi.
Catala aldi veeee acilma var, evlilik yildonumuzu bekle dicem ama dayanamazsin yarin sabaha sanciyla gelirsin muhtemelen istersen git gene gelirsin dedi doktorum ve bende birden bire bugun yapalim hocam siz cikmadan dedim, tesaduf asla nobetci kalmaz o gun nobetci doktorum :) Ben bugun buradayim hadi kos 3.30 da burada ol dedi. (Evim yurume mesafesinde)
Doktorum yavas yavas yürü dedi yolaa suyum gelmesin diye 🥲 sonra eve geldim.saat 2, dus aldim cantalari ayarladim kuafore gittim sacima Fön cektirdim ve hastaneye gittim. Zaten hemen beni hazirlamaya basladilar, bizde hep beraber Fotograf cekilmeye basladik 🤣 sonra bekleben an geldi ve beni aldilar goturdulerrrr. Ben ameliyat masasinda oturdum gidiyorum insanlar sakinligime sasiriyor ama benim.icimde kiyametler kopuyor o esnada, velhasil beni uyusturdularrrrrrr ve operasyon basladi, kizimin cikis anini gordum icim de gitse sesimi ciksrtmadim :) tepede ki ameliyat isiginin aralari aluminium biliyorsunuz ki, cam gibi tam karnimi gosteriyorduuuu o isiklarin aralariii 🤣 oturdum izledim.bende.
Neyse kizim cikti bana gosterdikleri gibi kacirip goturduler, ben telefonumu sokmustum iceriye ve yanimda destek.olan hemsireye verdim telefonumu bisssuru Fotograf cekmissss sagolsun, kizim gitti ölcumleri yapilirken beni de dikmeye basladilar icerde ciyak cikay bagiriyor, olcumleri bitti yanima getirdiler (o ana kadsr hic ne oldugunun farkinda degilmisim) kizlar o kendini parcalayan cocugu yanagima bi koydular bir sustu 😔 bu sefer ben basladim aglamaya…
Ameliyat sonrasi da tek tavsiyem bol bol yuruyun kizlar. Brni ilk kaldirmak istediklerinfe ben butun sancilara okeyim bana dokunmayin diye agladim bile, yeter ki kalkmayayim diye ama bebegim icin kalktim iyiki de kalktim, yurudukce sütüm geldi şişim indi ödemim.indi 🥲 hic dogurmamis gibi ciktim hastaneden🤤
Bu arada kahve šart merakmeden varsa 🌟❤️