Gamzecimm Kızlar babam yurtdisina göreve çıkacak onun için çok yüksek korumalı suya tere kuma dayanıklı bir güneş kremini ihtiyacımız var katara gidecek yüksek sıcaklıklar olduğu icin con önemli güneş kremi 150 250 ml civarı olursa sevinirim
MommyNew Gamzecimm Solante pigmenta 50 +, leke kesinlikle yapmaz, biraz beyaz kalıntı bırakabilir yalnız sakalı bıyığı varsa
Leylascesme Gamzecimm ben bugün bunu aldım Türkiye de çok pahalı Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert Cardboard Tube SPF 50+ 175 ML yanılmıyorsam 950 liraydı orda🫠burda iki taneyi 21 Euro ya aldım türkçesi de Garnier Yeni Ambre Solaire Güneş Sütü F50+ araştırabil diye Türkçesini de atıyorum 👍🏻 umarım beğenirsin
Miniminik1 Misshanın kremleri iyi oluyor spf 50 ve pa++++ olsun mutlaka sitesinde cilt tipine göre de öneri yapıyordu sanırım
Sla8995 Gamzecimm ben hep La roche posay kullanıyorum cilt doktorumda onu önermişti Hep onun yüz ürünlerini kullanıyorum
Leylascesme Gamzecimm sjsjjsj neden pahalı olduğu hakkında hiçbir fikrim yok bende ablamlara burdan aldım o yüzden yüksek koruma olduğunu düşünüyorum üstünde öyle yazıyor çünkü :)))