06Seyma-06 Kızlar 30 haftalık hamileyim. Birsürü mağaza bakıyorum hem internetten hemde avmlerden ancak kız bebekleri için daha fazla çeşit var bende zorlanıyorum oğlum için alışveriş yapıcam ama sizler nerelerden alışveriş yapıyorsunuz aceba?
YaseminCanCicek21 06Seyma-06 bende öyleyim ne yazıkki kız bebişler için dolu ama erkek bebişleri serpmişler ayıp olmasın onlar içinde bi kaç tane koyalım demişler 😳
mnli 06Seyma-06 benim bir oğlum var şimdi kızım olacak kısmetse kızda kendimi kaybediyorum gerçekten erkek için zor ama erkek için de daha nötr renkler toprak tonları baskısız şeyler falan aldım bu zamana kadar h&m güzel bu konuda lcw Defacto e bebekten de alışveriş yapıyorum
Tugraseda 06Seyma-06 h&m nin bebek ürünleri hem cok zevkli hem cok dayanıklı. Ve inanın bu bişe bulamamaları her yaşta yaşıycaksınız. Oğlum 5.5 yaşında hala şöyle şık şıkıdım giydiremedim aşırı kıyafet seçen biri üstelik. Şimdi 2. Oğluma hamileyim😂
nhrbsr 06Seyma-06 cidden neden öyle kızım var hiç zorlanmamıştım kıyafet alırken şimdi daha 17 haftamdayım ama şöyle bir erkek kıyafetlerine bakıyorum hem az hemde sanki kız kıyafetlerine göre bir tık pahalı geldi bana çeşitte çok az erkek bebeklere haksızlık 🤦🏻♀️😅
Polatalemdar 06Seyma-06 ben hiç zorlanmiyorum nedense hatta daha fazla şey buluyorum 😅😅 en ucuz bebek market var oraya da bakabilirsin hem uygun hemde çok güzel ürünleri var