myangelson Edw kese bile görüldükten sonra beta bakılmaz bacım 26. Haftada beta bakmak ne alaka ilk defa duydum 😅 yani hamileligim boyunca hiç bakılmadı rutin tahlillerde de ikili ve dörtlü Ler hariç
bebekveannesiii Edw 2li tarama da beta HCG son kez bakılır eğer değer düştüyse down sendromu riski yoktur veya azdır. Ama mutlaka düşmesi lazım belli bir haftadan sonra. Korkma bi sorun yok
Zeynepozcan Edw belli bi haftadan sonra düşüyor diyorlar ama bilemedim, bi kadın doğumla görüşün isterseniz
myangelson Edw yok sanmiyorim canım onunla ilgisi olduğunu benim de erken doğum riskim vardi 20. Haftadan itibaren serklajliydim ama ne sağlık ocağı ne kendi kadın doğum doktorum beta bakmadi hiç ki beta hormonu belirli bir süreden sonra düşüşe geçiyor vücutta
gakkoyengee adatuna bulantılarım çok 14den sonra azalır demi ya şu an azaldı kusmam baya azaldı ama bulantım devam ediyor
xbebegimx Edw 10. Hafta pik yapip ondan sonra dusuyor o yuzden bazilarinda belirtiler hafifliyomus doktor demisti 🙂
gakkoyengee adatuna eskisine nazaran çok iyiyim günde 9 kere kusuyordum şu an ya 1 ya hiç ama bulantı da aç olunca çok artıyor yani azaldığı için biteceği umudundayım