Selam kizlar ;
Uygulamayı ilk gebeligimde ve suanki gebeligimde çok severek kullandım kullanıyorum. Bebek isteyen anne adaylarının postlarina özellikle çok daha ilgi duyup çok daha fazla cevap vermeye çalışıyorum. Çünkü Bende bebek isteyip kendi kendime gebe kalamayan annelerdenim bu nedenle burdaki annelere umutlarını kaybetmemesi açısından daha çok ilgi gösteriyorum. Bu yollardan gecmiş ve olumlu sonuç almış annelerimiz gelin hep beraber bebek isteyen anne adaylarına hikayemizle umut olalım. Burada artık vazgecmiş çok kadına denk geldim. Bu süreçlerden yorulan eski gücü kendinde bulamayan anneler için açtım bu postu.
Benim hikayem şöyle ;
9 aylık gebeliğimde hiç korunmadigim halde kene kalamamiatim sonrasında hem ben hem eşim bı gorunelim dedik gorunduk gebe kalma için elle tutulur hiçbir sebep bulunamamıştı. Tedavi vs uygulamak için 1 yilk beklemeniz gerek dendi ama ben ısrar ettim ve doktorum bana üç aylık klomen tedavisi uyguladı. İlk iki ay olumsuz üçüncü ay olumlu sonuç aldık. Evliligimin birinci yılını doldurduğumda ilk çocuğuma gebe kalmıştım. İkinci gebelik için 1.5 yıl bekledik kendiliğinden olmadı iki ay klomen etki etmedi son olarak ay letu hap kullandım ve sonuç aldık. Her ay adeti beklerkenki korkuyu her gebelik testi yapısındaki korkuyu ve her adet sonrası hayal kırıklığı bebek isteyen herkeste aynı oluyor sanırım çok çok uzun süreçler yasamasak ta umutsuluga kapilfigim çok an oldu. Eşim hiçbir zaman bana karşı kötü bir hissiyat içinde olmasa da ben yine de eşime karşı eksik hissetigim de oldu. Rabbim bu durumları yaşayan herkese yardımcı oleun umudunuzu yitirmeyin ve pozitif olun rabbim elbet kısmet edecektir. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin herkese Salih hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu dönemlerden gecmiş arkadaslar moral motivasyon adına her türlü konuşmaya açık olan bu posta bekleniyorsunuz. Ve umudunu yitirmiş yorulmuş tüm anne adayları sizde içinizi dökün aksın gotsin tüm dertlerimiz 🤲