Selcan41 Hamilelik bekliyorum aslında ama adetime 7 gün var bugün tuvalete gittim peçeteyle sildigimde darı akıntı geldi nedeni ne olabilir?
MMelissaaa- Selcan41 benimde adetime bir ksç gün kala sarı akıntım olmuştu şimdi 39+2 haftalık hamileyim 😁
Egeminannesi Selcan41 benim 5 gün yerleşme kanaması geldi ilk hamilelikte olmamıştı bunda oldu 7 haftalikti her gün bi damla gelmişti çamaşıra bulasmisti
Ozgenbyk Selcan41 hamilelikte akıntılar cogala biliyor benimde adetime bir hafta flan kaldığında akıntı baslamisti
kusay1811 Merhaba bende de aynı şey olmuştu adetime yaklaşık 5 gün kala sarı akıntı oldu şimdi de 7 haftalık hamileyim çok şükür umarım siz de hamilesinizdir🙏😊
Selcan41 kusay1811 yani bu darı akıntı hamilelik belirtisimi iç çamasırıma gelmedi ama silince peçeteye geldi. Ara ara kasıklarım ve belim ağrıyor
Selcan41 MMelissaaa- yaa maşşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende çok tedirgin oldum daha önce böyle olmamıştı bi oğlum var 3 yaşında 2. Ti düşünüyoruz adetime 7 gün var test yapmadım ama bilmiyorum varmı yok mu diye
MMelissaaa- Selcan41 çok teşekkür ederim. Siz bekleyin yine de adetiniz bir gün gecikince test yapın. Hayırlısı olsun 🙏🏻
Selcan41 kusay1811 inşallah öyledir ne zaman test yapsam acaba elimde şuan kaset test var ama henüz yapmadım
Selcan41 Egeminannesi nedenini çok anlayamadım bi kaç gündür ara ara süt beyazı şeklinde geliyordu iç çamaşırıma bugün de peçeteyle sildiğimde sarı şeklinde geldi ama öyle sıvı gibi değil