Kaderyas0327 Kızlar yarın kontrolümüz var normali bekledik ama gelmiyor benim tosunum 💙 40+3 olduk ve sezeryan istiycem acaba doktor hemen istediğim gün yapar mı yoksa gün mü verir ilk çocuğum bilemedim tecrübem yok tecrübesi olan anneler bilgilendirir mi beni lütfen 🌸🙏🏻❤️
Zeliha66 Kaderyas0327 canım 42 haftaya kadar bekle demedi mi doktorun? Benim erken dogum riskim oldugu halde doktor belkide 42 haftalikken dogurursun dedi
baharayazz Kaderyas0327 Canım benimde ilk gebeliğim aşırı Doğum korkum var ama bi yandan çok istiyorum normal Doğum. Sezeryan sonrası için gözümü çok korkuttular . Normal ve ya sezeryan hangi doğumu yaparsan tecrübelerini bizimle paylaş lütfen 🙏🏻😘
Tgbylmz Devlet hastanesinde genellikle gün veriyolar canım ani durumlarda hemen sezeryana alıyolar ama sizin oraları bilemiyorum belki farklıdır😊
Tgbylmz Kaderyas0327 bence geçerlidir gittiğinizde acil bi durum yoksa hemen sezeryana almazlar doluluk durumlarına göre değişir ortak bi güne karar verirsiniz , özellikle devlette her gün nöbet polknk günleri değiştiği için net öyledir
Kaderyas0327 reinamm canım normalden korkuyorum bebeğimde kilo almış 15 günde 600 gr almış benim için imkansız gibi bişey olucak normal doğum yapamam yani
Kaderyas0327 Zeliha66 yok canm benim bebek kilo almış o yüzden kendimde o cesareti göremedim ya korktum açıkçası
reinamm Kaderyas0327 anlıyorım ama bu kadar beklemişken Ben olsam ameliyat olmazdm. Sezeryanda sandğn kadar kolay bişey değil
Kaderyas0327 baharayazz tabiki de paylaşıcam bende iki doğum şeklinden de korkuyorum ne yapıcam hiç bilmiyorum bir şekilde de çıkartmamız lazım 😂
reinamm Kaderyas0327 ay bende beş kilo sandım:):) inanki sadece korktuğun için sezeryan olmaya değmez. Burda kaç insan normal isteyip sezeryana döndüğü için üzülüyor. Senn Maaşalah sağlığında yerinde
Kaderyas0327 Zeliha66 amin saol canm bakarsın bu gece suyum gelir normal yaparım hiç belli olmaz benim iş 😂
Habis07 Kzlar bes arkadasımda sezeryan oldu beside hemen ayakladı bende haftaya sezeryanım insallah iyi gecer 🙏 bebeiş sag salm dgsun kanamamız olmasn komplikasyonsuz bir dgum olsun yeter nrmal sezeryan farketmez ikisde acı veriici cnku :) illa acıycsk canımız
Esomami Kaderyas0327 ayben hayrlisi olsun haber ver yarin bari dicemde 😂 haber vermeden durmazsin catlarsin 😘😘😂