Merhaba güzel anneler doğumum gerçekleşti anlatacaklarımdan sonra pozitif mi negatif mi siz karar verin🥰 6 nisan gecesi uyurken birden tansiyonum yükseldi kalkmak istediğimde heryer dönüyordu hemen hastaneye gittik gittiğimizde tansiyonum normale dönmüştü ama doktor müşeade altınada tutmak istedi serum taktı nabzımı ve tansiyonumu saat başı kontrol etti sabah 6 gibi hastaneden çıktık kendi doktoruma haber verdim durumu hemen kontrole gelmem gerektiği söyledi muayene etti hiç bir şekilde açılmam olmadığını ne kadar beklersekte olmayacağını söyledi rahim ağzım duvar gibiymiş 38+5 günlüktük tansiyonumun tekrar çıkmasını göze alamayacağını ve sezeryana alması gerektiğini söyledi eşimle konuşup kabul ettik apar ropar doğuma girdim öncelikle belden uyuşturarak başlandı en kötüsü burası hiç bir şekilde uyuşmadım ve o ilk kesiği iliklerime kadar hissetim hissediyorum dediğimde ayaklarımı oynatmamı istediler ben bana inanmaları için resmen ayaklarımı havaya kaldırmıştım🙈 hemen aneztezi veren doktoru arayıp uyuşmadığımı bildirdiler ve hemen genel anezteziye başlattılar sonrasını hatırlamıyorum gözlerimi açtığımda ameliyat bitmiş bebeğimi odaya götürmüşlerdi bile ilk olarak onu sordum herşeyin iyi olduğunu çok sağlıklı olduğunu söylediler onu görünce hiç bir ağrım sıZım kalmadı bugün 8 günlük olduk ve hiç ameliyat olmamış gibiydim çok şükür ağrım sızım hiç olmadı Allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah sağ salim kavuşun sizlerde yavrularınıza dünyanın en en güzel şeyi🫶