Irem97- Kızlar 3 gün önce kahverengi lekende yaşadım iğne ve fitil verdi doktor artık sadece idrar yaptıktan sonra peçeteye geliyor leke onun haricinde yok bu nedemek bilgisi olan var mı doktora yazdım daha görmedi
Hrdl Irem97- kaç aylık hamilesin canım. Bende de olmuştu hamileliğin başlarında bende fitil ve iğne kullandım. Düşük riskide olabilir yerleşme kanaması da
Irem97- Hrdl kuzu büyük bebişim 17 haftalıktı yatıyorum hep ama idrarı yaptıktan sonra gelmesine ablam veremedim onun haricinde yok
Hrdl Irem97- benim de aynısıydı canım idrardan sonra geliyordu 8 haftalık hamileyken olmuştu bende doktora gittim fitil iğne verdi ama düşük tehlikesi yok demişti. Ama sen doktora sor yine de bu ihmale gelmez ağır iş felan yapma yat dinlen ağır iş yaptıysan da olur kanama
Irem97- Hrdl dedi kuzucum zaten düşük riskin var dedi fitil ve igne verdi ilk gün her dakika geliyordu durmadan şimdi sadece idrar yaptıktan sonra geliyo sadece acaba enfeksiyonda olabilirim diye düşündüm
Hrdl Melodncc yerleşme kanaması olabilir ama ilerleyen zamanlarda gelirse doktora başvur tabikide düşük riski olabilir
Hrdl Irem97- enfeksiyon varsa belli olur canım kasıkların felan ağrıyor mu idrar yaptıktan sonra ağrı giriyorsa enfeksiyon vardır
Hrdl Irem97- enfeksiyon vardır o zaman benim de Şuan kasıklarım ağrıyor şiddetli bi şekilde doktora gittim enfeksiyon çıktı antibiyoktik yazdı doktora git bence ihmal etme canım enfeksiyon ilerlese bebeğe geçiyor düşük riski oluyor Allah korusun
Longtighthugs Melodncc yok gitmedim ama doktorumun haberi var duphaston kullanıyorum 4 gündür siz gittiniz mi