Hrdl Kızlar idrar da enfeksiyon çıktı doktorum da amoklavin bid 1000 gr yazdı aranızda enfeksiyon olupta bu ilaçı içen varmı bebeğe zararlı mı ?
Karbeyazi25 Hrdl doktor zararlı olan biseyi vermez fakat eğer kullanmazsan o enfeksiyon bebege geçer orası tehlikeli
elifaydinn Hrdl enfeksiyon değeriniz kaç çıktı acaba , benim 18 di idrar kültürü istedi hala yaptıramadım
nur_4434 Hrdl doktor verdiyse kullanın derim. 3 gün doğum yaptım. Bebeğimde solunum sıkıntısı var diye yoğun bakıma aldılar. Ama şuan iyi çok şükür kendi kendine nefes almıyor hafta sonu gözetim altında kalıcak. Pazartesi inşallah taburcu. Orda bi bayan bugün bebeğini emziriyordu. Bebeğine ondan enfeksiyon geçmiş. Hemşire ona gebelikte geçirdiğiniz enfeksiyonlardan dolayı olabilir dedi. Bence doktorun ne verdiyse kullan. İlerde bebeğine sıkıntı olmasın. Doktorlar her şeyi düşünüp öyle hareket ediyorlar
Hrdl Karbeyazi25 bebeğe zararlı değilmiş hamilelikte içebilir dedi doktor içtim ama yine de korkuyorum ister istemez
Annismervis Genelde tek kullanımlık toz veriyorlar ama bilemedim. Ben de merak ettim,kullanan var mı?
Elifozdmr Hrdl enfeksiyon için değil ama diş çektirdm o yzden geçen hafta bende aynı ilacı kullandım doktorum gebeler için uygun kullanabilirsn dedi
Annismervis Hrdl elbette kullanılıyordur,doktordan iyi bilme şansım yok. 😀 Muhtemelen yoğun enfeksiyon vardır,ben de defalarca toz olanı kullandım. Sürekli enfeksiyonum oluyor.
Meyra21 Bana da tek kullanımlık verdi ama aile hekimi her verilen ilacı kullanma dedi dikkat et ve bol su iç dedi yeterli yine de siz bilirsiniz 🤷♀️
Hrdl nur_4434 haklısın canım kullanıyorum doktordan iyi bilemeyiz tabiki gebelikte ilaç yasak olunca insan bi korkuyor
_Kubraaa_ Doktorum 3 aydan sonra önermedi, bebeğe zararlı dedi. O nedenle bol su içiyorum. Eğer geçmezse son çare olur dedi.. bilginiz olsun
annekuzusu_ Hrdl ben dede yuksek çıktı enfeksiyon aksef verdi doktorum ve zalalin krem monorul içecek toz verdi inşallah atlatiriz