Kbrmrt Kızlar bebeği iri olduğu için sezeryan olanlar ya da normal doğum yapanlar.. Ultrason ölçüsüyle doğum ölçüsü birbirini tuttu mu?
Cismmpoyraz48 Kbrmrt normal dogum yaptım. Ultrasonda 3.670 görünüyordu. Dogurdugumda 3.450 kilo çıktı fark oluyor
mhtp18 Kbrmrt kubracm seninle günümüz aynıydı ben bugün doktora gittim 3400dü kilosu senın bebeğinin nasıl doktorun bıseyler önerdi mi dogum konusunda
Handsomebaby 4.200 gözüküyordu.3.760 doğdu.Sezeryan oldum ama çatımda dardı zaten.Yani benimki daha küçük çıktı😀
Melikeersinbekinay 7 yıl önce 3 kilo 750 gram kizim doğdu ve kilosunda hiç bir değişiklik olmadı tabi o doguramayanlardan biri olarak sezaryanla dünyaya geldi şimdi ikinciye hamileyim 17 haftalık buda 175 gramdı en son bakalım ikinci kaç kilo doğacak 😄
Kubraygt Manaymanay canm benimki de önden gidiyo kilo ve boy olarak 30. Haftada kaçtı bebeğinin kilosu ve boyu hatırlıyomsn
Kbrmrt mhtp18 Özeldeki geçen hafta 3.600 ölçüp bir hafta daha bekleyelim gelmezse sezeryan yapalım. Ertesi gün devlete geldim 3.200 ölçtü. Normal doğum yaparsın 40. Haftayı geçene kadar bekleriz dedi. Şimdi hastanedeyim. Bakalım ne dicek.