EyAs benim doğumumda oğlum ağır sarılıktan dolayı yoğun bakımdaydı o yüzden emziremedim sağıp gönderdim. Hastane tipi olan çok kuvvetli olduğu için uçları artık yara olmuştu ve kan sağmaya başlamıştım. Sonra yaraların iyileşmesini bekledim. Bu sefer meme boşalmadığı için mastit oldum ağrısını sızısını hayatım boyunca unutacağımı düşünmüyorum. Bi sürü manuel elektrikli sağma makinesi aldım. Hepsi çöp. Tek kullanabildiğim philips avent in elektrikli olanıydı. En ufak ayarlısı sadece hafif masaj yapıyodu. Onda bile canım yanmasına rağmen tek dayanabildğim oydu. Sonrasında da yaralarm geçince onunla devam ettim. Kesinlikle onu öneririm.
Bazı şeylerin parasına bakılmamalı. Yaşanılan ağrı acı o psikolojik sıkıntılar… bence bir sürü ayakkabı kıyafet süs püs alınmasındansa. Kesinlikle elinizin altında böyle bir cihazı bulundurmak çok önemli.
Ve sağma makinesi olarak nasılsa emziririm gerek kalmaz da demeyin. İlk zamanlar süt önemli. Tek damlasını dahi ziyan etmemek gerekir. Emzirinn bol bol emzirin fakat sonrasında da diğer göğsünüzü sağın iyice boşalsın . Bu şekilde sütünüzde artacak… 🙏😊