butterfly35 CmreKsidar postu yeni gördüm teşekkür etiketi sandım aşağıdakini 😔 bugün güzel anneciğin için yasin okicam Rabbim mekanını cennet eylesin 🤲🏻
CmreKsidar mylittlebabym meltembal19 esnyz14 Egemomsss Kubrakarahan defneemom Mihrimahvuslat defneveannesii_ Dolphin16 Fener1608 Hankub Prensesannesi96 babyandmomyy Novamomy 031019 Eceecim prensesim_66 YLD_95 cansualisa Aynenkanka Gamzer GokceMom_ onelastgoodbyy Sila66 Aysecan0335 CeydaST CeydaST Armess_loya Yazmelegi_ butterfly35 cahillesohbetikestim Aaaysee Papatyaaaaaa Eylulmom_ tek tek dönemiyorum kusura bakmayın hala kabullenemiyorum şaka gibi geliyor. Hepinizden Allah razı olsun 🙏🏻
cahillesohbetikestim CmreKsidar ah be kuzum. Ne desem de yaranı hafifletsem bilemedim. Ne desem boş biliyorum. Rabbim sabırlar versin. Allah mekanını cennet eylesin inşallah ❤
Aaaysee CmreKsidar 🥺🥺 başın sağolsun güzelim ne desek boş Rabbim acını hafifletsin,sabır versiin,annenin kabrini cennet bahçesi eylesin insaAllah
Papatyaaaaaa CmreKsidar başın sağ olsun dua okumak için girdim ama sonraki yorumunu gördüm. Rabbim sabırlar versin inşallah 🤲🏻
onelastgoodbyy CmreKsidar kabullenmesi kolay değil ben annemi kaybedeli 4 sene oldu, hala bi gün çıkıp gelecekmiş gibi geliyor. Rabbim acını hafifletsin 🤲🏻 Ne zaman konuşmak istersen buralardayım, yazabilirsin canım özelden.
Sila66 CmreKsidar hıc bı zaman alısamıyor ınsan bende ufak yasta kaybettım 🤍 elımızden bısey gelmıyor aglamakla gerı getıremıyoruz🤍🥹k
Papatyaaaaaa CmreKsidar ne kusuru. Sen kendine ve o minik bebeğine bak. Rabbim anneciğinin de mekanını cennet eylesin 🤲🏻 zor olacak ama inan acın azalacak. Şimdi ki kadar canın yanmayacak.
Deletedmom_106 CmreKsidar canım benim postu yeni gördüm 🥹 mekanı cennet olsun çok zor sabır diliyorum . . . Çok çok üzüldüm