Yazmelegi_ Omermomm_ 24 e kadar bakıyorlar aslında o doktorun tavrı neymis öyle ben gittim karın bölgesi 1 hafta geriden geliyor beslenmene dikkat et demişti bana
Omermomm_ Yazmelegi_ maalesef böyle sağlıkçıların var olması çok üzücü sağlıkla alın inşallah bebişinizi kucağınıza
Kubra1414 Omermomm_ bende girmedim bilerek bebeğin durumu iyise kontrölde girmeye gerek yok zaten Allah korusun bebekte bir sorun varsada hiç birşey yapamıcaklar o yüzden kendime stres etmedim bir kaybım var bilerek girmedim kendimi strese sokmamak için
Fatmaaneyyy Omermomm_ bende geç gittim ama doktorum gerek yok dedi bakmaya bebek iyi bence gitme dedi gitmedim içim rahat
Nisanrrerdag Omermomm_ bnde sıra aldım 23 haftalıkene verdıler ınsallah bndede boyle sorun olmaz ıkılıyı sıra aldım haftamı gecen tarıhe verdılerı ıcın bakılmadı
-mommm98 Omermomm_ kadın doğum doktoru detaylı ultrason bana özele gitmem gerek dedi 13 haftalik detaylı ultrason sokarlar mi
Elif_3838 Omermomm_ iyidi bı sorun yok şimdilik benim tek tedirginliğim hipertansiyonum olması İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Omermomm_ Minis122 kalpte parlaklığı normal ultrasonda mı gördüler ben onu detaylıda görebilirler sadece diye biliyorum
Minis122 Omermomm_ normal ultrasonda doktorum.baktigonda bisi gormedik kadin dogum.boluminde gelen ultrason odasina obstetrik uktrasona gonderdi ordaki doktor. Bakti gordu parlakligi. Kesinlikle detayliya girmen gerek dedi ole girdim yoksa gitmicektim hic