Sedefibrahim Kızlar anne yanı beşik için önereceğiniz bişey varmı en az doğduğundan itibaren 3 yaşına kadar kullanabilsin istiyorum şuan 12 haftalığım ama şimdiden yavaş yavaş almak istiyorum bi anda yapamam çünkü
Minis122 Sedefibrahim anne yani park yataklar var yoyoko ve elele madre anne yani. Park besik.modelleri ben 24 haftalihim elele madre anne yani park besik aldim
Lolo3434 Sedefibrahim Trendyol da elelemadre markası var alan herkes çok memnun kuzenim arkadaşım halam aldı memnunuz iyiki almışız dediler anne yanı da oluyor bende aldım kargo bekliyorum 😇♥️
Minis122 Sedefibrahim burda cok tavsiye edildi bende o tavsiye uzerine aldim yatak hediyeli kendi sitesinden aldim. Guzel gorunuyor kurduk bir sure beklettim topladim.tekrar
glnrmom Ben de Elele madre anne yanı beşik aldım arkadaşım kullanıyor o tavsiye etmişti 1890 tl kendi sitesinde fiyatı. Trendyolda daha pahalıydı yanlış hatırlamıyorsam
glnrmom Minis122 ayyy evet yaa şimdi fark ettim yanlış ürün almışım dün geldi hiç açıp bakmadım da. İade edeceğim iyi ki söylediniz çok sağ olun 🙏🏻
Minis122 glnrmom rica ederim tesaduf oldu bu sekildede 1800 deyince dedim bi bakayim. Minigin sansina 🥰🥰