Sila66 bende artınca korkmaya basladım doktor problem gormedı 🤍 aklına takılan varsa dıye atmak ıstedım
nur34_ Sila66 bnden sivi gldi sute bnzemoyordu sari gibi ama bn sıktım oyle gldi kapli sutyen giydigim icin geliyormu glmiyormu hic göremiyorum
Allahkahretmesin1 Sila66 seninki yine geç başlamış benim 20. Haftadan beri geliyor özellikle tatlı falan yediğim zaman baya baya artıyor üstüm başım mahvoluyor 😂
Sila66 nur34_ dun atletım baya leke olmustu farketmedım sonra ben gogusumu cıkarıp bı baktım ucunda gordum sonra da damladı bı damla daha oncesınde atletıme gecmıs hep bugun de baya ısladı ıste ılk sut dedı doktor 🤍
nur34_ Sila66 yok bndeki acik sari kndim sakınca geldi sonra agrisini cektim iki gun fln dedigim gibi surekli sutyenliyim cikarmiyorum bide kapli oyuzden geliyirsa bile goremiyrm
nur34_ Sila66 bn takmayinca ciplakmisim gibi hissediyrm😁gecelik altina takan bile bi benimdr sanirim ajbshss bide zaten son gunlrim son 9 gun glse glmese gecti artikk
Allahkahretmesin1 Sila66 normalde parmak ucu kadar çıkıyordu kıyafete tatlı yemeye gitmiştik orda da kalmasın diye tıkınıp durdum 😂😂 baya koluma kadar falan almıştı hep tatlıdandır 😂