Mrstutii Merhabalar, 2’li tarama testi için öncesinde randevuyu ne zaman almak gerekiyor bilginiz var mı? Etlik şehir hastanesine gidiyorum özellikle o hastaneye giden varsa yardımcı olursa bu konuda sevinirim🌸
Ra6ia Mrstutii Etlik Zübeyde hanım hastanesi Ali Oğuzhan beyin hastasıyım.Mukemmel bir doktor.İkili tarama testi için kendi doktorunuz gün veriyor.Ve kendisi yapıyor. Mrstutii
esraEb Mrstutii 11-14 haftalar arasında gittiğiniz takdirde kendisi direkt yapıyor zaten. Ayrıca bi randevuya gerek yok. Kan tahlili istiyor bide ultrasonda ense kalınlığna bakıyor 🤷♀️Aç tok fark etmiyor
Yasemen06 Mrstutii doktorunuz sistemden istekde bulunuyor 12. Haftada direk perinatolijiye giderek ikili tarama için geldiğinizi söylerseniz yardımcı oluyorlar sıra vveriyorlar ultrason ile ense kalınlığı ölçümü yapıp kan testi istiyorlar. Sonuçlar içinde aynı şekilde yine perinatolijiye gidip sonuc göstermeye geldim dediğinizde yardımcı oluyorlar. Bana sabah 8.30 veya öğleden sonra 13.30 da burada olun demişlerdi
esraEb Mrstutii hayır. Benimkini kendi doktorum yaptı. Riskli durum görürse kendisi yönlendirir zaten perinatolojiye.