Kızlar ayrıntılı bir şekilde anlatıyorum şimdi
2 gün önce randevum vardı kontrol
Önce nst alındım
Kızım normalde çok fazla hareketlidir ama o gün bnde farkettim ki henüz hareketi yoktu
Dikkatimi çekti ama üstüne durmadım henüz sabah 9 du
Neyse dr geldi nst nin sonuna geldim neredeyse
Açmısın dedi dedim yoldan poğça alıp yedim o kadar açım aslında, noldu ki dedim ?
Hareketi yok dedi evet dedim bnde hissettim ama sabah 6 ya kadar full hareketliydi dedim
Git bi yemek ye sonra tekrar nst gir dedi
Kantine indim henüz yemek yemeden hareket etti ☺️ yemek yedim tekrara nst girdim 2,3 oynandı
Ama normale göre az.
Neyse dr yanına girdim
Sancı varmış ama azmış
Muaneye geçtik genel anlamda herşey yolunda sadece kilosu 3,4 gerilemiş 1563 falndı
Ama karnım çok sertdi muane aleti bile canımı yakıyor sanki etlerim çürük gibi doktor da farketti tabi
Oluyor mu böyle dedim evet dedim oluyor çokca
Ben sancı faln hissetmiyorum ama
Son 1 haftadır belim sırtım faln kopuyor du ağrıdan bi anda çökmüştüm bebeğin hareketleri aşırı sert ve aşırı çok oluyordu. Sabah 7lere kadar sıfır uyku oluyordum hep bebek durmuyordu
Ama bunları normal karşılıyordum ağrılarıda, bebeği belimle taşıyorum büyüdü artık normal vs diyordum kendime
Neyse dr dogurcagını dusunmuyorum ama önlem amaçlı ciger geliştici vurulcan dedi
Vuruldum dün de 2. Dozu aldım
“ normalde sezaryan günüm 3,4,5mayıs
Yani bayramdan sonraya kalıcağını düşünüyorum sadece önlem amaçlı dedi , tüp bebek diye daha da önlem anlıyor “
Ama bebeğin hareketleri cidden 2,3 gündür yarı yarıya azaldı
Bel ağrıma ekstra belden vuran ani sancı yani sabit ağrısından ziyada birden saplanan bişeyde eklendi
Karnım taş yutmuş gibi sert
Karın etlerim çürük gibi
Üstüne yatmışım gibi karın acısıyla uyanıyorum
Şuanda da belden ağrı saplanıyor
Bunlar doğum başlanğıcı mı gitmelimiyim acile ?