Syma_07 Deletedmom_106 valla öyle yapacam ya biraz yemeklerde kolaya kaçtım ama hasta olduğumu biliyolar dahada gelmek istiyolar gorumceme kitlerim yada kocama 😂
Syma_07 FatmaAselinAnnesi_60 görümcem son dakika gelir kaynanam sabahtan gelsede bardağını makineye kaldırmaz 😂
Syma_07 Sila66 evet sen birine yazmışsın bugün oda aklımda yarınki durumuma bagli daha kötü olursam yapamam 😌
Syma_07 Durubebegim kocam kendi kendine çağırmış hasta olduğumu bile bile kaynanamda bugün aradı hastayım yatıyorum diyorum ne yemek yapacan bize diyo daha oruçta tutmuyo zaten bardağını makineye atmaz o derece 😂
Durubebegim Syma_07 yani onlarda evden sayır boşver canım yorma kendini bi tavuk patates feınla yanına pilav salata cacık yap çorbada yapmaya bilirsin cacık iyi gider tatlıda hafif sütlü bi tatlı yapabilirsin mesela tavuk göğüsü😁
Gumus25 Syma_07 yani kendinizi de çok zorlamayın. Bide gelecek misafir kayinvaliden ve görümce mi? Onlar misafir sayılmaz ya benim kayinvalidem gelince kendi de yapıyor yada yanında getiriyor bir şeyler 😃