Momofthemert Biz 31+4 dük bugun kontrolümüz vardı 1755 grammışız ilk oğlumda 2850 gram doğmuştu merak ediyorum acaba bunda 3 kiloyu görürmüyüz sizlerin bebekleri kaç kiloydu 31 haftada ☺️
Cansuercan Momofthemert 31 de 1820ydi 34 de 2380 :) arkadasinda boyleydii o 2900 dogurdu bakalm bizimki nekadar olcak
Momofthemert Cansuercan yaa takıntım yok zaten doğumdan sonra hemen kilo almıştı ama işte bi 3.500 doğsa çok sevinirim 😂😂 oğlumun bacakları kürdan gibiydi 😂 diğer ay hemen tombiş oldu ama 😍
Cansuercan Momofthemert yaa evet öyle oluyormuş 😊inan benimde takıntım yokk ❤ sağlıkla gelsinlerdee bu arada fotografiniz cok tatlı massallah ❤
ZeynepEdaa Gecen hafta 31+3 te gittiğimde 2045 ti kilosu ama bir hafta önde gidiyordu.Gayet iyi bence sizin bildirinin kilosu maşallah
Momofthemert ZeynepEdaa çok teşekkür ederim aynen bi gerilik yok haftasıyla uyumlu dedi çok şükür bende merak ediyorum bu gidişatla kaç doğar diye bakalım ☺️ Sizinde maşallah sağ salim kavuşursunuz inşallah bebeğinize 😍
Momofthemert Elanaz ne güzel ya gerçekten her anne her bebek farklı diye boşuna demiyorlar ☺️ Sağlıcakla kucagınıza alırsınız inşallah 😍
Momofthemert mehtap28 iyi o zaman benimkide ortalama sayılır heralde ☺️ Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize 😍
Serapca Momofthemert canım 31 de biz 1980 kg duk şimdi 35 teyiz cuma kontrole gidicem ne oldu merak ediyorum umarım haftasında da doğum yaparız sancılar kasılmalar aldı başını gidiyo 🤦🏻♀️
Momofthemert Serapca maşallah sağlıcakla kavuşalım inşallah zamanında gelir bizim minikler benimde 2. Oğlum bunda kasılmalarım çok fazla ama sancım yok çok şükür ☺️
Serapca Momofthemert aminnnm🙏🏻🙏🏻🙈 ayyy ben çürüğe ayrılmış gibi hissediyorum kalça kemiğim üstünde 100 kg yük altımdan iğne batırıyor bişeyler kuru sancılar oyyy oyyyy daha neler neler kasılıyorum ki taş gibi oluyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️