Ayazmom_ Merhaba Arkadaşlar, ist esenyurt beylikduzu onerebilceginiz kadin dogum icin hastane ve doktor var midir? 🥺🙏🏻 Hamileligimin cok basindayim nereye gitsem napsam cok kararsizim. Simdilik Reyap hastanesine gidiyorum ama ileride ne olur bilmiyorum.
Edanrvrkn Ayazmom_ merhabalar beylikduzu medilife hastanesi doktor bedia zeynep yılmaz kesinlikle tavsiye ediyorum gidip memnun kalmayanı görmedim duymadım daha 10 gün önce doğum yaptım inanılmaz memnunum
Mrryme Ayazmom_ reyapta gönül hanıma gidiyorum hastane temiz ebe ve hemşireler iyi gibi şuana kadar sıkıntı olmassa doğuma da burda düşünüyorum
Nagihanbayrktr Edanrvrkn Zeynep Bedia yıldırım miydi acaba yılmaz mi çünkü o doktor bı ara Beylikdüzü devlet Hastanesi’ndeydi mükemmel bir doktordu😊
babyasyanil Reyapa gidiyorum nereida hanıma cok memnunum inşallah sorun olmazsa orda doğururum. Hastanede cok güzel temiz 2 arkadaşım doğum yaptı memnun kaldılar
Edanrvrkn babyasyanil muayene ücreti 365 tl normal.dogum 6 bin sezeryan 8 bin TL ama fiyata Nisan ayı içinde zam gelecekmis
Mrryme birde etik life tıp merkezi var orda Cihan eşitken gayet sakin bir doktor panikletmiyor hastanede tek sıkıntı yenidoğan bakım ünitesi yok başka hastaneye sevk ediyor gerekli olursa umarım bebişlerde öyle bişeye gerek olmaz hastaneden çok doktora bakmak lazım bilgi tecrübe önemli bence 🌸
Hamis4k_ Ayazmom_ merhaba Beylikdüzü Medilfie Hastanesi dr bediaZeynep hanım gerçekten çok ilgili bir doktor sekiz aydır onunla devam ediyorum doğumda da olacak inşallah kesinlikle tavsiye ederim Ama şöyle bir durum var randevu çok zor alınıyor en az iki hafta Üç hafta öncesinden bunu bilerek hareket etmeniz gerekiyor hastanenin çağrı merkezi numarasından randevu oluşturabiliyorsunuz
Edanrvrkn Hamis4k_ normal doğum oldu benim çok memnunum ama ebedi ve doktorumun söylediklerini dinleyerek dikişsiz normal doğum yaptım çok şükür
Edanrvrkn Mrryme 3 Nisan da doğum yaptım normal doğuma 6 bin TL verdik o zaman demişlerdi fiyatlarda güncelleme olcak diye olmuş demekki
Mrryme Ayazmom_ banada hastanedeki hemşire önerdi gönül hanımı kendide muayene için gitmiş memnun kalmış