zeyneepppsultannn Az önce eşimle konuşurken çok ufak bi sert konuştu telefonu kapattım ağladım, duygusal bir şey görüyorum hemen ağlıyorum sizde durumlar nasıl canlar 10+6 yım bir de🥲
Busraakay_26 zeyneepppsultannn ay kuzum o da birşey mi benim mobilyacım daha ayakkabılığı yapmadı diye ağladım 😂 hamileliğin bence tüm evrelerinde duygusal olunuyor
Flowers88 zeyneepppsultannn hiç sorma hiç ben normalde duygusal bi insanım ama hamilelikte x100 falan oldum 😂😂😂
Feyza4 zeyneepppsultannn 33 haftalıgız artık çantasını hazırlim dedim eşim acele etme dedi diye oturdum agladım karşımda hormonlar psikolojini bozmuş diye güldü 🥲😁hevesimi kırdın dedim bende gülmeye başladım garip bi durum 😄
zeyneepppsultannn Busraakay_26 hadi yaa yapılır inşaAllah üzme kendini😘 ya evet bence de ay her şeye ağlayasım geliyoo😂
zeyneepppsultannn Flowers88 ya bende ilk defa bugün olmuştu sürekli ağlamak istiyordum akşamına kuzenim vefat etti😭😭😭😭
zeyneepppsultannn Yazmelegi_ hormonlar çok farklı yapıyor insanı ben bu postu paylaştım birkaç saat sonra kuzenim vefat etti lütfen dua eder misin😭
zeyneepppsultannn Feyza4 evet aynen öyle bende de ufak ufak başlamıştı birkaç gündür ama bugün daha fazlaydı sonra kuzenim vefat etti 😭
Sedefibrahim zeyneepppsultannn bende ya duygusalım herşeye ağlıyorum bide eşim asker uzakta babam bıktı benim ağlamalarımdan
Hacerdogan zeyneepppsultannn kızıma biraz sesimi yükselttim eşim bağırma çocuğa dedi diye 1 saat ağladım 😆😆😆