Sonunda banada nasip oldu burada doğum hikayesi yazıp post açabilmek Allah’a bin şükür bende dogurdummm🥰🥲🥲
Burdaki bütün doğum hikayelerini okumuş biri olarak uzun uzun detaylı olanları hep çok sevdim hatta iki üç defa okuduklarım bile vardı bu yüzden bende baştan sona pozitif hikayemi size anlatmak istiyorum çok riskli bı gebeliğim vardı risk sebebim ilk gebelikte preeklampsi geçirdim ve 33.haftada acil doğuma alındım çok kötü bı süreçti ve bebeğimi kaybettim sonra dünyam yıkıldı tabi ama Rabbime şükür bana tekrardan nasip etti herşey çok güzel giderken detaylı ultrason da bebeğimin eşinin yaslandigini öğrendim doktor plesanta nin bu durumlarda bebeği beslemeyi bırakacağını ve bu nedenle doğum olucagini söyledi ve tabi aynı zamanda preeklampsi yi de tetiklediğini söyledi bu durumun bana bütün her şeyi yasakladı hamur işi yağlı tuz zaten sıfır şeker abur cubur aklımıza gelicek herşey sadece sebze et ve balık bbublara uymazsam kilo alıp plesanta yi daha da kötü etkileyip bebeğimi kaybedecegimi söyledi her hafta kontrole giderken yüreğim ağzımda gittim kötü bişi duyucam diye tansiyon la savasktim kaç gün hastanelerde yattım velhasıl sonunda 36 oldum doktorum 37 e gün vermişti daha fazla tutmayalim riske atmayalım bebeği diye 36+3 de kaynanam sabah geldi bize şehir dışında birlikte otuurp kahvaltı yaptık ikimiz de uzandık uyuduk odamda uyurken bı anda bı sıcaklık hissettim suyum gelmiş meğerse😂 çok korktum ilk baş hemen lavaboya kostüm yikandim ama hala geliyo ağlaya ağlaya hastaneye gitmişim gidince ordaki ebeler niye ağlıyorsun diyo yok erken bebeğime bişi olcak diyorum nst o bu derken doğum başlamış dediler diğeri de sezeryan olduğu için sezeryana alicaklaridk beni dogumhanede hazırlayıp nst ye bağlayıp gittiler ama beni bı sancı tuttu ağlıyorum resmen artık bağırdım gelin beni ameliyata alin niye sancı cekiyorum ben diyee sonra geldiler ameliyathaneye gittik çok korkmuştum doktorum da genel uyutalom istersen seni dedi tamam dedim çünkü o an çok korktum uyuttular zaten bı gözümü açtım bebeğim karşımda o an dünyalar benim oldu sadece çok korkuyordum kuveze alicaklar diye çünkü çok minikti meleğim ama Allah’a şükür almadılar şuan 5 günlük olduk bile ona her baktığımda daha önce yaşamadığmi mutluluk nedir hiç bilmedigimi anladım dünyanın en güzel hissiymis Allah isteyen herkese nasip etsin ameliyat la ilgili sormak istediğiniz bişi olursa seve seve cevaplarım uzun oldu hakkınızı helal edin rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin🥰